spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Fotbalul mic | Prestație modestă, rezultat firesc!

- Advertisement -
LA SCOR… Comstar Vaslui a spus adio promovării, după ce a pierdut categoric, scor 0-5, pe terenul celor de la Șomii Gura Humorului, în turul barajului de promovare în Liga 3.

EȘEC USTURĂTOR… Umilință totală pentru cei de la Comstar Vaslui. Campioana Vasluiului nu a avut nicio șansă la Gura Humorului, în manșa tur a barajului de promovare în Liga 3, fiind învinsă cu scorul de 5-0 (3-0). Trupa pregătită de Botez și Grigore a avut o prestație sub așteptări și a plecat cu un sac de goluri de la Gura Humorului.

Comstar Vaslui a pierdut rușinos, scor 0-5 (0-3), pe terenul celor de la Șoimii Gura Humorului, la capătul unei prestații modeste, jucătorii vasluieni nereușind să pună mai deloc probleme humorenilor. Gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 4, prin Severin, în timp ce vasluienii au trecut pe lângă egalare prin Petruț, care a trimis peste poartă dintr-o poziție foarte bună. Până la pauză, Șomii Gura Humorului a controlat jocul și a mai punctat de două ori, prin Maganu (min. 34) și Luchian (42). Și repriza secundă s-a desfășurat sub aceleași coordonate, cu echipa gazdă la timonă, iar Kuruc (73 – penalty) și Luchian (88) au dus scorul la un neverosimil 5-0! Comstarul a fost de nerecunoscut și s-a întors cu capul plecat din deplasarea de la Gura Humorului, având acum șanse doar teoretice de a mai promova în Liga 3. Returul barajului se dispută duminică, 23 iunie, la Vaslui, de la ora 17:30.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.