spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Fotbalul mic | Se ascute lupta pentru locul doi

- Advertisement -
CARE PE CARE… Unirea Dodești și FC Ghergheleu merg umăr la umăr în lupta pentru locul doi, ultimul care asigură promovarea în Liga 4. Cele două formații s-au impus fără emoții în prima etapă a returului.

DUEL… Prima etapă din returul play-off-ului Ligii 5 a mai limpezit lucrurile în privința luptei pentru promovarea în primul eșalon fotbalistic al județului. Hușana Huși este ca și promovată în Liga 4, Dodești și Ghergheleu se vor lupta pentru al doilea loc direct promovabil, în timp ce Tanacu, Stănilești și Mânjești speră să prindă barajul.

FC Ghergheleu și FC Unirea Dodești au obținut victorii categorice, la finalul săptămânii trecute, în prima etapă a returului din play-off-ul Ligii 5. FC Ghergheleu a trecut cu 5-1 (1-0) de Phoenix Team Tanacu, într-un meci în care Bogdan Mihăeș a reușit performanța de a marcat de cinci ori în poarta oaspeților. În clasament, Ghergheleu e pe trei, la egalitate cu Dodești, formație care a învins cu același scor în etapa a 6-a, 5-1. Unirea a câștigat duelul cu Olimpia Stănilești, scor 5-1, golurile gazdelor fiind marcate de Marian Rohotin, Mihai Gheorghe, Ionuț Leonard, Iulian Marian și portarul Vlăduț Bălăuță, cel care a înscris pentru 2-0 din penalty. Într-un alt joc, CSM Hușana Huși a învins, la limită, pe terenul Gloriei Mânjești, scor 2-1, ambele reușite fiind semnate de Jose Andre Cozma, în vreme ce golul gazdelor a fost marcat de Marian Cuciureanu. În play-out, cel mai frumos meci al etapei s-a desfășurat la Delești, Știința terminând la egalitate, scor 6-6, cu Voința Perieni, după ce oaspeții au condus cu 3-1 la pauză.

Liga 5, Play-off, etapa a 6-a:

  • Unirea Dodești – Olimpia Stănilești 5-1 (2-0)
  • Gloria Mânjești – CSM Hușana Huși 1-2 (0-0)
  • FC Ghergheleu – Phoenix Tanacu 5-1 (1-0)

Liga 5, Play-out, etapa a 3-a:

  • Știința Delești – Voința Perieni 6-6 (1-3)
  • Vulturul Bălteni – Avântul Solești 0-4 (0-1)
  • Viitorul Zorleni – Star Tătărăni 3-1 (2-1)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.