spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

FOTBALUL MIC | Topul marcatorilor din fotbalul vasluian

- Advertisement -
MARCATORI… Ionuț Pintilie (FC Vulturești) și Robert Rusu (CSM Vaslui) sunt cei mai buni marcatori din cele două eșaloane ale fotbalului județean.

GOLGHETERI… Structurat pe două eșaloane valorice, Liga 4 și Liga 5, fotbalul vasluian se află în vacanță, noul sezon urmând a debuta abia la începutul lunii septembrie. La finele Ligii 4, atacantul Ionuț Pintilie (FC Vulturești) a primit titlul de golgheter al competiției, cu 31 de goluri. În Liga 5, cel mai bun marcator a fost Robert Rusu (CSM Vaslui), cu 40 de goluri.

Un nou titlu de golgheter pentru atacantul Ionuț Pintilie. Jucătorul celor de la FC Vulturești a marcat 31 de goluri în ediția trecută a Ligii 4, fiind urmat de Adrian Tabeică (FC Crețești), cu 28 de goluri, și Eduard Ponea (Rapid Brodoc), 27 de reușite. În Liga 5, cel mai bun marcator este Robert Rusu (CSM Vaslui), cu 40 de goluri, 21 în sezonul regular și 19 în play-off, urmat de Ionuț Iftene (Sporting Banca), cu 28 de goluri, și Ovidiu Boicu (CSM Vaslui), 27 de reușite. În sezonul 2021-2022 al Ligii 4, Rapid Brodoc a câștigat titlul de campioană județeană și a promovat în Liga 3, după ce a învins Sportul Onești, 7-6 la general. FC Vulturești și Viitorul Vetrișoaia au completat podiumul Ligii 4. CSO Negrești, Juniorul Bârlad au retrogradat în Liga 5, în timp CSM Vaslui și Sporting Banca au promovat direct în Liga 5. FC Crețești și Viitorul Văleni au rămas în primul eșalon al fotbalului vasluian după ce au câștigat meciurile de baraj cu Ivacec Vaslui respectiv Gloria Mânjești.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.