spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

UPDATE: VIDEO | Alertă cu bombă la Liceul „M. Kogălniceanu” din Vaslui, în timpul simulării Bacalaureatului! (FOTO)

- Advertisement -

UPDATE: După 40 de minute de la telefonul dat la 112 a venit și echipa Antitero de la SRI, care va verifica clasă cu clasă, dulap cu dulap, pentru ca elevii să reintre în siguranță la ore.

PANICĂ… 795 de elevi au fost evacuați din clădirea Liceului Mihail Kogălniceanu din municipiul Vaslui, după ce un apel anonim a anunțat că există o bombă în instituția de învățământ. Elevii au ieșit ordonat din clasă, după ce directorul Cătălin Ignat a pornit sistemul de alarmă. Polițiști înarmați au pus stăpânire pe școală și verifică în aceste momente clasă cu clasă. Cu toții cred că ar fi mai degrabă vorba despre o farsă, întrucât tocmai în acest timp era programată simularea pentru examenul de Bacalaureat la clasa de Matematică-Informatică. Dacă inițial copiii au ieșit pe trotuarul din fața liceului, aceștia au fost mutați 200 de metri mai jos, în parcul din proximitate. Vom reveni cu amănunte.


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Trebuie sa faca si militia un exercițiu o data pe an! Au salarii frumușele ( cam 8000 lei, gradatii au mai multișor- un pic peste 10000 lei), dar veghează la securitatea cetateanului!

  2. Cred că ar trebui înăsprită legea de pedepsire a unor asemenea fapte cu închisoare de la 5 la 10 ani. Este inadmisibilă bătaia asta de joc a unor derbedei.
    – Rusu Jenică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.