spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

FOTO | Parcul Copou devastat de furtună

- Advertisement -

Recunoscut ca cel mai frumos parc din România, Parcul Copou din municipiul Vaslui a suferit avarii de pe urma furtunii. Copaci rupți, ornamente puse la pământ, alei pline de funze și crengi rupte de furtună e bilanțul celor câteva minute de vânt puternic. Într-una din imaginile suprinse se poate observa că un copac a fost rupt în întregime, iar altul a rămas fără nici o creangă. Doar o bucată de tulpină de câțiva metri a mai rămas. Vasluienii își amintesc că, în urmă cu câteva zile, realizatorii emisiunii Morning Zu spuneau despre Parcul Copou că este cel mai frumos din românia și un parc ce se poate compara cu cele din marile metropole europene.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Cel mai frumos parc din România, cu bănci și loc de joacă vechi de 20 de ani? Faptul că este verde și se spală niște bani pe flori îl face mai frumos? Se investește acum din nou în zona de joacă ptr copii, dar tot ÎN SOARE, cu instalații de concepție veche, fără să se gândească nimeni că locurile de joacă din ziua de astăzi trebuie să fie smart, captivante, să dezvolte motricitatea. Avem așa un entuziasm! Oare nu este nefondat, nu putem face mai mult?
    Spune cineva cât costă lunar irigatul parcului când se puteau face niște puțuri forate și ajungeau costurile aproape la zero și nici nu era presiune pe barajele de acumulare?
    Acel teren de tenis poate fi modernizat cu ceva bănci, o suprafață de joc care să evite formarea bălților după ploi?
    Și se mai pot spune multe.

    • Sa nu vorbim de fantanile arteziene care lipsesc cu desavarsire din cel mai frumos parc din tara. Daca le spui de zona amenajata cu raulete si lacuri cu pesti koi, unui o sa zica ca-ti bati joc de ei. Sunt multe flori in Copou. Si cam atat. Daca asta e suficient ca Copoul sa fie cel mai frumos din tara, inseamna ca avem niste standarde cam joase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.