spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

FOTO: Şoferii – „S-a închis strada Băncilă, dar de ce nu s-a închis şi semaforul“?

- Advertisement -

Primăria spune că semafoarele din acea intersecţie vor rămâne, deoarece acolo este o trecere de pietoni folosită de elevii şi studenţii care merg pe jos în Copou. Traficul pietonal acolo este însă foarte redus.

Deşi strada Octav Băncilă, din zona Petru Poni, a fost închisă complet circulaţiei pentru circa 9 luni, semafoarele din acea intersecţie funcţionează în continuare bine mersi, creând cozi imense şi aparent inutile în traficul de pe strada Păcurari, în ambele sensuri. O posibilă explicaţie a menţinerii semafoarelor în funcţiune ar fi singura trecere de pietoni din zonă, dar acolo traficul pietonal este mai tot timpul extrem de redus.

„Primaria cred că a uitat să închidă şi semaforul, dacă tot a închis strada Băncilă. Am trecut azi (ieri, n.r.) de trei ori pe acolo, şi de fiecare dată am stat la semafor la coadă absolut degeaba. Ca să nu mai spun ce cozi sunt aici dimineaţa la ora 8, când îmi duc copilul la şcoală, sau la ora 16, când vii de la serviciu, pe sensul de coborâre. M-am gândit că poate l-au lăsat deschis pentru pietoni, dar aici rar vezi picior de pieton. Cât am stat la coadă, n-a trecut nici măcar unul, de sămânţă“, ne-a se­sizat Gabriel R., un ieşean care locuieşte în cartierul Păcurari.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/foto-soferii-a-s-a-inchis-strada-bancila-dar-de-ce-nu-s-a-inchis-si-semaforula–91328.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.