12.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

FOTO | Vaslui, orașul trotuarelor care se surpă și al străzilor peticite!

- Advertisement -

PĂMÂNTUL FUGE DE SUB PICIOARE… Lucrările privind extinderea și modernizarea rețelei de apă și canal din municipiul Vaslui, desfășurate pe bani deloc puțini și făcute „pe repede înainte”, se deteriorează pe zi ce trece. Dacă la ploaie, numeroase străzi din oraș devin bălți, acum și trotuarele încep să se surpe, dovadă a calității îndoielnice a lucrărilor. O mostră a calității intervențiilor constructorilor de la Pfeiffer este zona Buium, care după ploaia de azi arată ca după bombardament. Dalele se afundă în gropi adânci de câțiva metri, formate chiar pe trotuare, iar șanțurile netasate de pe marginea drumului sunt pregătite să facă noi victime în rândul șoferilor. ”Noroc că nu a căzut niciun copil până acum”, ne-a scris un vasluian, supărat pe treaba de mântuială făcută de constructori. Rămâne de văzut cât timp le va lua autorităților locale să remedieze avariile de acest gen.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. eu ce nu inteleg daca au bagat cablurile de curent pe traian, de ce plm fac canale din 10 in 10 metri, eu cred ca is niste handicapati care au facut acel proiect.

  2. „cinstitul” viceprimar usr își face vila, va afla tot orașul chiar daca încearcă țiganul sa se izoleze la Chitoc, asta înseamnă să fii nesimțit cu cioc

  3. Poate vă deplasați și pe str.Traian spre Crucea Gării, pe partea stângă să vedeți ce dezastru este!
    Una din străzile principale totuși.
    Încă 32 de ani le trebuie până le termină!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.