23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Fotografia care a stârnit un adevărat val de polemici între şoferi şi pietoni. „Uite aşa vedem noi dimineaţa, iar voi vă aruncaţi pe trecere”

- Advertisement -

Un şofer din Cluj îi ia la rost pe pietonii care apar brusc în faţa maşinilor, fără să se asigure, riscând şi accidente grave, chiar cu pierderi de vieţi omeneşti. Opinia sa a stârnit discuţii aprinse în mediul online.

„Uite aşa vedem noi şoferii dimineaţa când ne deplasăm de la punctul A la punctul B, iar voi vă aruncaţi pe trecere. Trecerea de pietoni nu îţi dă superputeri. Învaţa să traversezi, învaţă să te asiguri. Este nevoie de educaţie pentru pietoni. Zi frumoasă să aveţi”, e mesajul postat pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj. Nu a durat mult şi au apărut şi comentariile. Unele pro, altele contra.  „Nu este obligat pietonul să se asigura la trecerea de pietoni semaforizată când are verde”, a scris cineva. „Şi daăa vine unul ameţit bine la volan sau cu un preinfarct tu tot treci că e verfe şi îţi permite culoarea? Sau vine Salvarea, Poliţia şi e pe urgenţă, dar tu treci că ai dreptul… Bravo inteligenţă!. Mai învată pentru că doar culoarea verde nu iţi asigură viaţa”, a reacţionat un altul.

Citeste mai mult: adev.ro/qxgrk6

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.