Fotografii incredibile! El este Bogdan, un șofer de la CTP Iași care poartă tocuri cui și rochii provocatoare. Călătorii își fac cruce când îl văd la volan: „O să îmi schimb numele și o să-mi pun silicoane”

Bogdan R. are 38 de ani și este unul dintre cei mai atipici șoferi de autobuz din municipiul Iași. Bărbatul a avut curajul de a-și expune identitatea de gen  diferită și greu de înțeles de către ceilalți. Ținutele lui Bogdan au iscat discuții între colegii de la Compania de Transport Public Iași. Conducerea CTP a acceptat situația bărbatului. Bogdan își dorește să își pună silicoane și să își schimbe numele. Colegele sunt invidioase că poate conduce autobuzul pe tocuri înalte

Bogdan R. este transgender și a avut curajul de a-și face publică identitatea de gen, iar acest lucru i-a adus numeroase jigniri din partea colegilor. Bărbatul este șofer de autobuz la CTP Iași, iar ținutele feminine purtate în timpul programului au iscat numeroase discuții.

„Știu că lumea vorbește pe la colțuri, dar este viața mea personală și mi-am asumat tot din prima zi. Nu știu ce înseamnă normal pentru unii, dar eu mă îmbrac cum mă simt eu bine. Știam de la început că o să fie persoane care o să discute. Nu mă deranjează că vorbesc, îi văd și mă fac că nu-i văd. Conducerea companiei CTP a acceptat după ce liderul de sindicat a propus situația mea într-o ședință. Unii colegi, dispeceri sau cei care sunt responsabili de trafic, nu au dorit să mă lase să exercit munca, pe motiv că nu am ținuta corespunzătoare.
Am întâmpinat situații și cu călători care se uită urât când mă văd. Cei care nu pot accepta și pentru care mă comport normal sunt părinții. Când merg acasă sunt un om normal, pentru că ei sunt mai reticenți, au probleme de sănătate și încerc să-i feresc. Nu mă exteriorizez în fața lor, tata este cardiac. Sunt și colegi care spun că mă înțeleg și că mă susțin, dar se duc în spate și râd. Oamenii care mă știu de multă vreme au un șoc acum”, a declarat Bogdan R., șofer de autobuz la CTP Iași.

În anul 2017, un șofer de autobuz a fost surpins având un comportament necorespunzător cu un călator. Compania de Transport Public Iași a demarat o anchetă referitoare la incidentul semnalat în spațiul virtual.

Din cauza orientării sale sexuale a fost părăsit de soție și copil, dar acum este fericit

Bogdan a fost căsătorit și are un băiat. După ce fosta soție a aflat că acesta este transgender, s-a hotărât să-l părăsească. A reușit să se accepte și să treacă peste toate jignirile după ce a mers la psiholog. Bogdan are acum o altă relație. …https://www.bzi.ro/fotografii-incredibile-el-este-bogdan-un-sofer-de-la-ctp-iasi-care-poarta-tocuri-cui-si-rochii-provocatoare-calatorii-isi-fac-cruce-cand-il-vad-la-volan-o-sa-imi-schimb-numele-si-o-sa-mi-pun-sil-4170698?utm_source=website&utm_medium=deschideri
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ