8.7 C
Vaslui
25-sept.-2022

Fotografiile cu prințesa Charlotte plângând au frânt inimile britanicilor. Cele mai emoționante imagini din ziua funeraliilor Reginei

- Advertisement -

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au emoționat publicul prin prezența copiilor prințului și prințesei de Wales. Pozele cu prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, care plânge în hohote au făcut înconjurul internetului.

Iar prințul George, în vârstă de 9 ani, a fost surprins de fotografi în timp ce părea că-și șterge o lacrimă în timpul slujbei de la Westminster Abbey. George și sora sa mai mică, Charlotte, au participat atât la slujba de la Westminster Abbey, cât și la cea de la capela Saint George de la Windsor, unde a fost înmormântată suverana britanică.

Imaginile au surprins momentele de emoție puternică trăite de membrii Familiei Regale în timpul slujbei.

Regele Charles al III-lea a plâns, în timp ce ducesa de Sussex încerca discret să șteargă lacrimile de pe obraz. Imaginea cu prințesa de Wales împietrită, în timp ce încerca să își ascundă durerea sub borurile unei pălării mari, negre, au emoționat de asemenea lumea întreagă.

Din ceremonialul extrem de elaborat al funeraliilor nu puteau lipsi prietenii necuvântători ai Elisabetei a II-a, poneiul preferat al reginei și ultimii săi câini corgi. Aceștia au fost aduși pentru a întâmpina cortegiul la Windsor.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/fotografiile-cu-printesa-charlotte-plangand-au-frant-inimile-britanicilor-cele-mai-emotionante-imagini-din-ziua-funeraliilor-reginei-2088709

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.