31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Frank Sinatra, idolul unei generaţii

La 95 de ani de la naşterea superstarului, Viasat History prezintă astăzi, de la ora 19.00, un documentar despre „Vocea secolului”.

Documentarul „Sinatra, o stea întunecată” (Marea Britanie, 2005), aflat în regia lui Christopher Olgiati, dezvăluie personalitatea lui Frank Sinatra, un om plin de contradicţii. Filmul foloseşte imagini din vremurile de succes ale artistului, interviuri cu prieteni şi membri ai familiei, care vorbesc despre cum se învârtea superstarul în cercuri politice şi ale crimei organizate.

Sinatra, un democrat convins, acuzat în anii ’40 de cripto-comunism, a devenit ulterior un republican de frunte. A avut legături cu Mafia şi a fost prima vedetă care şi-a transformat cariera într-o afacere condusă de el şi pentru el.


Omul a cărui voce putea topi milioane de inimi

Sucesul său a început anii ’40, când a devenit cunoscut drept „omul a cărui voce putea topi milioane de inimi”. La începutul anilor ’50, a primit Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar („Pe chei”). La vârsta de 55 de ani şi-a anunţat retragerea din showbiz, dar a continuat să suţină concerte şi turnee. Ultimul concert live l-a susţinut în Japonia, în anul 1994. A murit în anul 1998.

evz.ro

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here