spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Frații Călin și Pomet, aflați după gratii pentru viol, insistă să fie arestați la domiciliu! Judecătorii nu cedează!

- Advertisement -
TUPEU!… Doi frați vitregi, arestați preventiv pentru fapte incredibile, cer cu insistență … arest la domiciliu! Instanța rezistă!

INSISTENȚI… De necrezut  cum se comportă doi frați  vitregi din Bârlad – Marian Mihai Pomet, de 34 de ani, și Călin Andrei Dumitru,  de 19 ani, arestați  preventiv  pentru viol. Aceștia au cerut  instanței ca la prelungirea  arestării,  să primească „clemență” și să fie lăsați în arest la domiciliu!  Judecătorul de drepturi și libertăți din Bârlad a decis însă să prelungească  măsura arestului preventiv cu  încă 30 de zile, pentru că au multe infracțiuni  teribile la activ: violuri, bătăi, înjunghieri. Așadar, cei doi frați vor rămâne în continuare în arest preventiv până pe 15 august.

Marian Mihai Pomet, de 34 de ani, este arestat  preventiv din luna mai a.c.,  deoarece  și-a  bătut și înjunghiat  femeia pe 13 mai a.c și  a ajuns în arest preventiv!  Marian Mihai Pomet mai este învinuit  alături de fratele său Călin Andrei Dumitru și de infracțiunile de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate in mod ilegal, tâlhărie calificată, participație improprie la savârșirea infracțiunii de viol.  Din cercetări  a reieșit că infracțiunile ar fi fost săvârșite în noaptea de 1/2 mai a.c., la o locuință  din municipiul  Bârlad, persoanele  vătămate având  vârstele de 24, respectiv 21 de ani, ambele din Bârlad. Pentru  asta, cei doi sunt în arest preventiv din luna mai, cerând  insistent să li se schimbe pedeapsa  în arest la domiciliu! Nici ieri, când a avut loc prelungirea arestului  preventiv pentru cei doi, judecătorul  bârlădean de drepturi și libertăți nu a cedat! A decis să le prelungească  arestul  preventiv!

„Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad și  prelungește durata arestării preventive a inculpaților:

Călin Andrei Dumitru – sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, două infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, două infracțiuni de participație improprie la viol, și o faptă de tâlhărie calificată, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.07.2023 și până la data de 15.08.2023, inclusiv.

Pomet Marian Mihai  –  sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, două infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal  și două infracțiuni de participație improprie la viol, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.07.2023 și până la data de 15.08.2023, inclusiv, măsură dispusă  și  pronunțată de Judecătoria Bârlad.  Respinge cererea de înlocuire a măsurii  arestului preventiv  cu arestul  la domiciliu  formulată de inculpați  prin apărăto.  Cu drept de contestație  în termen de 48 ore de la comunicare”, este decizia judecătorului de drepturi și libertăți  din cadrul Judecătoriei Bârlad. .

Pe fondul  unei stări conflictuale anterioare, Marian Mihai Pomet , de 34 de ani,  a agresat-o pe fosta sa concubină, lovind-o, în mod  repetat, cu picioarele în zona abdominală  și  totodată i-a provocat și  plăgi tăiate cu un cuțit! În ajutorul  persoanei vătămate ar fi intervenit  mătușa acesteia, femeie în vârstă de 25 de ani, care  a fost și ea  agresată de către Marian Mihai Pomet. Individul a fost arestat  preventiv pentru 30 de zile, pe 16 mai!

CITIȚI AICI: Fratii Cãlin si Pomet au fost arestati preventiv pentru viol! Pomet a primit al doilea mandat în douã zile!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.