Fratii Crãciun, arestati pentru tentativã de omor!

VIOLENTÃ EXTREMÃ…Tribunalul Vaslui a emis mandate de arestare pentru fratii Stefan si Mihai Crãciun, din satul Docani, comuna Vinderei, pentru comiterea infractiunii de “tentativã la infractiunea de omor”. Cei doi au fost autorii unui conflict, care a fost la un pas de a se încheia cu o crimã. În seara de 30 mai, la miezul noptii, mai multi bãrbati din douã familii, s-au bãtut cu topoarele, pânã când unul dintre ei a cãzut lat, lovit cu toporul în cap. Totul a pornit de la consumul exagerat de alcool, plus “amintirile” unuia dintre bãrbati, cum cã iubita sa de vara trecutã l-a pãrãsit si s-a cãsãtorit cu unul dintre bãrbatii familiei rivale! Si s-a pornit “rãzboiul”: topor direct! Lucrurile au luat o întorsãturã gravã, deoarece Vasile A., de 38 de ani, lovit cu toporul în cap, a fost transferat la spitalul de Neurochirurgie la Iasi. Procurorul criminalist de caz a dispus retinerea a doi dintre bãrbatii care sunt învinuiti de tentativã de omor.

O bãtaie cu topoarele a avut loc în noaptea de sâmbãtã spre duminicã, când douã familii s-au bãtut cu topoarele în satul Docani, comuna Vinderei.

“Vasile A. a venit cu fratele sãu de la Bucuresti si au fost la un vecin unde au fãcut un grãtar sâmbãtã seara. Când au plecat acasã, au iesit în drum cei doi frati Crãciun – Stefan si Mihai, care erau beti si s-au luat la bãtaie, de la un scandal care era ceva mai vechi între ei. Fratii Crãciun i-au dat lui Vasile A. cu toporul în cap, i-au scos ochiul, l-au înjunghiat în spate, iar fratele lui a fugit si a chemat politia, care a venit pe la orele 1.00. Asta a fost, dar posibil sã fi fost si din cauza fetei care e mãritã cu fratele mai mic al celor doi Stefan si Mihai Crãciun, pe care-l cheamã Nicusor” ne-a relatat o sursã din comuna Vinderei.

“Apelul la 112 a fost fãcut pe 30 mai, orele 0.001, iar la orele 0.03 a plecat o ambulantã de tip B2 de la Substatia Bârlad. La fata locului a fost gãsit un bãrbat de 38 de ani, cu un traumatism cranio cerebral sever, în comã si dupã acordarea primelor îngrijiri si stabilizarea victimei, a fost transportat la Spitalul Judetean Vaslui, de unde la orele 4.55 a fost transferat la Iasi, la Neurochirurgie, cu Traumatism Cranio Cerebral, traumatism ocular si comã gradul IV”, a precizat Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.

Dupã primele cercetãri si concluzii medicale, cazul a fost directionat cãtre Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui, pentru comiterea infractiunii de tentativã de omor. Procurorul criminalist a dispus retinerea a douã persoane implicate în acest caz, mai precis a celor doi frati Stefan si Mihai Crãciun, primul de 37 de ani si al doilea de 44 de ani, iar ieri, judecãtorul de drepturi si libertãti din cadrul Tribunalului Vaslui a emis mandatele de arestare preventivã pentru cei doi frati Stefan si Mihai Crãciun, pentru tentativã la infractiunea de omor. Victima, Vasile A., de 38 de ani, este în stare gravã la Neurochirurgie Iasi, medicii fiind sceptici privind sansele de supravietuire.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ