spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
24-apr.-2024

Frații “Dinamită”, atacați în propriile case, de rivalii din Zorleni și Banca. Tânăr, ucis cu securea! (FOTO)

- Advertisement -

VĂRSARE DE SÂNGE… Noaptea trecută, în satul Horga a fost o bătaie cu topoare, săbii și bolovani aruncați pe case, cum nu au mai văzut sătenii locului! Mai mulți indivizi din comunele Zorleni, Banca și Epureni, cu gândul unei răzbunări sângeroase, s-au dus cu mașinile în satul Horga, comuna Epueni, unde au atacat casele familiei Maftei (ai căror fii sunt cunoscuți deja sub numele de frații “Dinamită”- n.r.). Răfuiala violentă s-a soldat cu un mort și mai multe persoane rănite, dintre care unua a fost transportată la spital.

Atacatorii, printre care Vali E. din comuna Șuletea, sat Fedești, Marcel B., din comuna Zorleni, Claudiu I. din comuna Banca, au mers însoțiți de mai mulți prieteni cu câteva mașini în satul Horga, comuna Epureni, unde au declanșat “jihadul” peste familia Maftei – una numeroasă cu vreo 9 frați, cunoscuți ca “Frații Dinamită”, despre care am mai scris de nenumărate ori. Cei care i-au atacat au oprit mașinile pe linia ferată și au început să arunce peste casele lor cu pietrele dintre linii. Au năvălit se pare, spuin surse din sat, cu săbii, bâte și cuțite în curțile a două case, ale familiei Maftei, care s-au adunat și ei, tot cu un arsenal puternic de săbii, securi și cuțite, astfel că “razboiul interlopilor de la țară” a luat o amploare care a speriat un sat întreg. În bătălie, Claudiu I. din comuna Banca, a fost lovit cu o secure în spate și a căzut secerat la pâmânt, pe un drum la ieșirea din satul Horga. Din păcate, tânărul lovit cu putere cu o securea, a murit pe loc, decesul fiind constatat de echipajul Ambulanței, chemat la fața locului.

Martorii spun că atacatorii au pătruns în locuințele fraților Maftei, pe care aveau de gând să se răzbune, din cauza unui conflict mai vechi, petrecut pe 11 august. Nici cei atacați nu au stat pe gânduri și, ajutați de alte rude, au scos, la rândul lor, săbiile, cuțitele și topoare. În bătaia generală au fost mai mulți răniți și unii dintre ei au ajuns la spital cu răni destul de serioase.  În prezent, la fața locului, se află procurorul criminalist, care desfășoară activități de cercetare, privind împrejurările în care s-a produs decesul. Vom reveni cu amănunte.

“Au fost mai multe apeluri la 112 aseară, referitor la acest caz, ultimul fiind la orele 23.41. Am fost sesizațI că undeva pe un drum la ieșirea din satul Horga, este un bărbat căzut, posibil decedat. A fost dirijată la fața locului o Ambulanță care a constatat decesul bărbatului. Victima este un bărbat de 30 de ani, din județul Botoșani, care locuia fără forme legale într-o localitate din județul Vaslui. Întrucât există suspiciunea săvârșirii infracțiunii de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat caest caz”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul d ecuvânt al IPJ Vaslui.

CITIȚI AICI DESPRE CONFLICTUL DIN 11 August: http://vremeanoua.ro/bataie-cu-capete-sparte-la-zorleni-victima-in-spital-agresorii-nu-i-cauta-nimeni-video/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.