23.3 C
Vaslui
28-sept.-2022

Fratii „dinamitã” lovesc din nou: bãtãi cu rãngi în gara din Vaslui | VIDEO

- Advertisement -

SMARDOII DIN DRAXENI

FIGURI DE INTERLOPI… Zona Gãrii din municipiul Vaslui a fost, zilele trecute, scena unor conflicte de o violentã iesitã din comun. Mai multi tineri care locuiesc la blocurile de pe strada Feroviari au fost pur si simplu striviti cu rãngile de câtiva bãtãusi din comuna Rebricea. Douã dintre victime au ajuns la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, una cu fracturã cranianã, cealaltã cu fracturã deschisã de tibie. Agresorii, Gabriel Marian Cîrlescu si Petru Sergiu Cîrlescu, sunt cunoscuti oamenilor legii dupã ce în urmã cu doi ani au comis o faptã asemãnãtoare într-un club din Vaslui. Atunci au bãgat în spital un bãrbat din Husi, dupã ce l-au lovit în cap cu curele metalice. În conflict a fost implicat si paznicul localului, care a fost de asemenea bãtut de fratii Cîrlescu. Acestia nu s-au multumit doar cu bãtaia. Dupã sosirea politistilor, fratii „dinamitã” si-au continuat numãrul, dându-se mari cu banii pe care îi au, tatãl lor fiind morarul localitãtii Draxeni. Ce vreti, sãrãciilor ? Ati venit sã faceti ordine? Vã dau 2000 de lire si vã cumpãr pe toti. Nu aveti ce sã-mi faceti!”, le-ar fi zis Sergiu Cîrlescu politistilor ajunsi la club. Dacã atunci au stat închisi doar 24 de ore, dupã bãtaia de zilele trecute, fratii Cîrlescu au primit mandat de arestare de 30 de zile din partea judecãtorilor vasluieni.

Potrivit uneia dintre victime, fapta s-a petrecut în noaptea de sâmbãtã spre duminicã, în zona grãtarelor de pe strada Feroviari. Cei doi frati Cîrlescu împreunã cu amicul lor Radovici Florin, si-au monitorizat victimele mai mult timp. Au asteptat momentul oportun, apoi au scos niste tevi dintr-un gard cu care au sãrit la bãtaie. „Eu eram împreunã cu mai multi prieteni în zona respectivã. Stãteam de vorbã, mai discutam despre una-alta. La un moment dat am vãzut o masinã dându-ne târcoale. Soferul tot venea pe lângã noi, apoi pleca mai departe. Dupã aia au venit ei. Erau trei bãieti. Se uitau la noi, sã vadã ce facem, apoi se întorceau. Nici eu, nici prietenii mei nu-i stiam. Personal nu i-am vãzut si nu i-am cunoscut niciodatã. Acum, dacã îi aduci în fata mea, eu nu-i stiu. Dupã câteva minute de asteptat, s-au dus la un gard, au smuls niste tevi, apoi au venit la noi si au început sã dea. Ne-au lovit pe toti, însã în mine au dat cel mai tare. Si peste cap si peste mâini si peste picioare. M-au lãsat într-o baltã de sânge, cu fracturã deschisã de tibie. Când a venit ambulanta, eu aveam osul de la picior iesit în afarã. Am fost transportat la spital si imediat am fost bãgat în sala de operatie. La spital a ajuns si un vecin de-al nostru, care coborâse din taxi cu câteva secunde înainte de bãtaie. Se întorsese la muncã. El a fost lovit cu ranga în zona capului si are fracturã cranianã. Nu stiu de la ce a pornit totul. Mã gândesc acum, pentru cã altã explicatie nu gãsesc, poate a fost o confuzie, poate unul dintre ei are o prietenã prin zona aia si a vrut sã-i arate de ce e în stare. A doua zi au venit politistii la mine în salon si mi-au spus cã agresorii au fost prinsi. Asa am aflat cum se numesc si de unde sunt. I-au încadrat la vãtãmare corporalã, dar ar fi trebuit bãgati la tentativã de omor, pentru cã ne-au lovit cu rãngile în cap. Am citit despre ei mai multe articole în presa localã. Ei sunt bãtãusi, cu asta se ocupã. În urmã cu doi ani, aceleasi persoane au bãgat în spital un inginer din Husi, pe care l-au bãtut tot din senin” ne-a declarat Iulian, victima fratilor Cîrlescu.

„Ce vreti, sãrãciilor?”

Incidentul din 2017 la care acesta face referire s-a petrecut într-un club din municipiul Vaslui si i-a avut protagonisti pe Vlad, Petricã, Sergiu si Gabriel Cîrlescu, Atunci, cei patru frati s-au nãpustit asupra unui bãrbat din municipiul Husi care venise cu prietena lui sã se distreze. Bãtãusii l-au lovit cu curele metalice în cap pânã l-au lãsat culcat la pãmânt, apoi au sãrit la bãtaie si la bodyguardul localului, care intervenise pentru a aplana conflictul. Pe lângã incidentul în sine, cei patru frati Cîrlescu au avut o atitudine sfidãtoare si fatã de politistii care au ajuns la club, pe care i-au jignit numindu-i sãrãcii. Din postura de fii ai morarului din localitatea Draxeni, care probabil învârte multi bani, fratii Cîrlescu le-ar fi spus politistilor cã îi cumpãrã pe toti cu 2000 de lire. „Ce vreti, sãrãciilor ? Ati venit sã faceti ordine? Vã dau 2000 de lire si vã cumpãr pe toti. Nu aveti ce sã-mi faceti!”, le-ar fi zis Sergiu Cîrlescu oamenilor legii. Prietenii acestuia ne-au declarat, la acea vreme cã Sergiu Cîrlescu munceste în Anglia, în domeniul constructiilor. „Asa e el. Acolo dã cu cârca, iar când vine acasã se laudã cã are foarte multi bani, cã-si va plimba prietenii doar în Mercedes-uri si BMW-uri. Se dã mare cã taicã-su are multi bani si cã poate sã cumpere pe oricine” ne spuneau vecinii lui în urma cu doi ani.

În arest pentru 30 de zile

Dacã în urma conflictului din club, fratii Cîrlescu au fost retinuti doar pentru 24 de ore de politisti, acum lucrurile s-au complicat ceva mai mult pentru ei, dupã ce magistratii Judecãtoriei Vaslui au admis propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui. Astfel, începând cu 13 ianuarie, Cîrlescu Marian Gabriel, Cîrlescu Petru Sergiu si prietenul lor, Radovici Florin au fost arestati preventiv pentru o perioadã de 30 de zile sub aspectul sãvârsirii infractiunii de vãtãmare corporalã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.