2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

Frații Tate, scoși din arest și duși la DIICOT: „Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni”

- Advertisement -

Frații Andrew și Tristan Tate au fost duși, miercuri dimineață, la sediul DIICOT, unde participă la perchezițiile informatice realizate de procurori în dosarul în care sunt arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol.

La sosirea la DIICOT, Andrew Tate a declarat că este nevinovat și că statul român încearcă să îi ia mașinile și banii: „Nu există justiție în România, din păcate”, a precizat acesta, potrivit Libertatea.

Andrew Tate a transmis un mesaj urmăritorilor săi, intitulat „Primul meu e-mail din închisoare”, în care se plânge de condițiile grele pe care le îndură. Mai mult decât atât, acesta a precizat că paznicii închisorii „știu că sunt nevinovat”.

„Sunt aruncat într-o celulă fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte. (..) Când gardienii mă aduc în și dinspre sala de judecată, eu rămân absolut respectuos. (..) Ei încearcă să sădească ură în inima mea”, susține acesta, potrivit The Independenthttps://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/procurorii-verifica-telefoanele-fratilor-tate-cei-2237033.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.