spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
21-feb.-2024

Frig puternic în România, la începutul toamnei. Unde va ninge, ce zone sunt lovite de ploi

- Advertisement -

Toamna se instalează cu adevărat în România. Meteorologii anunță temperaturi scăzute în următoarele zile, ploi, iar la munte lapoviță și ninsoare. Miercuri, 21 septembrie, vremea se anunță mult mai rece decât în mod normal.

Luni, 19 septembrie, conform Administrației Nțaionale de Meteorologie (ANM), vremea se va menține deosebit de rece în vestul, nordul și centrul ţării, iar în celelalte zone valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, pe arii extinse în regiunile intracarpatice și doar trecător și pe suprafețe mici în rest.

La altitudini în general de peste 1.800 metri, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, iar ziua, local și în sud-vest, nord-vest și centru. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 23 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade Celsius.

În Bucureşti, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și posibil ploi slabe spre seară. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23 grade Celsius, iar cea minimă va avea valori cuprinse între 7 și 10 grade Celsius…https://adevarul.ro/stiri-interne/meteo/frig-puternic-in-romania-la-inceputul-tomanei-2206114.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.