1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

Frizerul cel viteaz!

- Advertisement -

A înjunghiat doi oameni cu foarfeca…de teamã

ARMÃ LETALÃ Si-a apãrat viata cu foarfeca în mânã. La un pahar de bãuturã în plus, un bãrbat de 37 de ani, din judetul Vaslui, si-a injunghiat doi amici, de 42 si 47 de ani, cu un foarfece de frizerie. El spune că nu a făcut decât sã se apere si sperã sã se împace cu victimele sale.

În doar câteva clipe, o prietenie de-o viatã s-a transformat în dusmãnie fãrã margini. Dumitrel Bãlãies si-a rãnit foarte grav doi consãteni, veri între ei, si spune cã gestul sãu a fost unul de legitimã apãrare. Împreunã cu Iulian Amãriutei si alte douã persoane, Dumitrel se îndrepta spre casã. E drept, bãuserã cu totii si nu putin. „Mergeam spre casã cu Iulian, cu un alt vecin si fiul acestuia. Nu ne-am certat, nu a fost scandal. Nimic. Când sã ne despãrtim si am vrut sã dau mâna cu Iulian, acesta m-a lovit cu pumnul în falcã, fãrã niciun motiv. Mi-a mai dat un pumn în cap si când am cãzut mi-a dat si cu picioarele. Eram beat. Toti eram beti. S-a apropiat de noi si vãrul lui Iulian, Marian. Când m-am ridicat de jos, am scos din buzunar foarfecele, cã voiam sã tund pe cineva, si am dat. Nu stiu cum am dat. Mi-a fost fricã si am fugit acasã. Altfel, m-ar fi bãtut. Îmi pare foarte rãu de ce s-a întâmplat. Am fost la ei la spital si le-am spus cã nu am nicio vinã, cã m-au bãtut. Trebuia sã mã apãr. Eu sper sã mã împac cu ei!”, spune agresorul.

„Eu m-am dus sã-i despart si el mi-a bãgat foarfecele în burtã”

De pe patul de spital, Iulian si Marian Amãriutei nici nu vor sã audã de împãcare. „Asta nu e gresealã. A spus cã i-a fost teamã de noi. Nu avea de ce sã se teamã, nu aveam chef de scandal. Nu retin foarte multe, dar el s-a certat pe drum cu Nicu, un vecin, cãruia avea sã-i dea niste bani cã a lucrat la el. S-au ciondãnit si, la un moment dat, Dumitrel a spus cã ne taie pe toti în seara asta. Bãiatul lui Nicu ne-a spus cã de la vorba asta a pornit scandalul, eu nu mai tin minte. El umblã mereu cu toporul la brâu sau cu o bâtã în mânã. Face numai probleme în sat. Nu pot sã-l iert, pentru cã nu e normal ce s-a întâmplat”, spune Iulian. Si vãrul lui este de aceeasi pãrere. „E o jigodie, nu e de iertat. Dacã mã omora, rãmâneau copiii mei pe drumuri. Eu m-am dus sã-i despart si el mi-a bãgat foarfecele în burtã vreo opt centimetri”, e de pãrere Marian Amãriutei. Medicii i-au operat imediat pe cei doi bãrbati, au oprit hemoragia si i-au stabilizat. Urmeazã ca legistii sã stabileascã dacã viata lor a fost pusã sau nu în pericol. Concluziile lor si cele ale anchetei desfãsuratã de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, vor face luminã în acest caz.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

92 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.