spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Fruntasi la penalty-uri

- Advertisement -

NOROCOSI… Victoria Brãnesti este, dupã Dinamo, echipa din Liga I care a beneficiat de cele mai multe lovituri de pedeapsã pânã acum în acest tur de campionat. Majoritatea dintre acestea au venit în momente cruciale ale meciurilor, ‘‘alb-rosii’’ obtinând puncte importante de pe urma indulgentei arbitrilor. Toate cele sase penalty-uri au fost transformate de acelasi jucãtor, Vasile Olariu, cel care gratie acestor reusite este în topul marcatorilor din România. ‘‘Galben-verzii’’ nu se pot lãuda cu o astfel de performantã, ei beneficiind pânã acum doar de douã astfel de lovituri.

Într-un clasament al penalty-urilor acordate în acest sezon de Liga I, Victoria Brãnesti se situeazã pe pozitia a doua, cu sase lovituri de pedeapsã primite. Multe dintre acestea au contat decisiv în stabilirea rezultatului final al partidelor, gratie acestora fotbalistii din Brãnesti reusind sã obtinã puncte foarte importante în economia clasamentului Ligii I. Victoria a beneficiat de lovituri de pedeapsã în partidele contra formatiilor Gaz Metan Medias, Steaua Bucuresti, Astra Ploiesti, Sportul Studentesc, Universitatea Cluj si FC Brasov. De remarcat este cã toate penalty-urile au fost transformate de acelasi jucãtor, Vasile Olariu, fotbalist care prin cele sase reusite se situeazã mai sus în clasamentul golgheterilor Ligii I decât vedetele Vasluiului Wesley si Adailton.

FC Vaslui, doar douã penalty-uri

În aceeasi ierarhie, FC Vaslui se situeazã printre echipele codase, în 12 etape desfãsurate pânã în prezent, ‘‘galben-verzii’’ beneficiind doar de douã astfel de lovituri. Cele douã penalty-uri au fost primite în meciurile contra formatiilor U Cluj (scor 1-1) si Unirea Urziceni (scor 2-1 pentru ialomiteni). Ambele penalty-uri au fost transformate de brazilianul Wesley, un specialist al executãrii loviturilor de pedeapsã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.