Funcționar bancar, condamnat la Iași după ce a jefuit un mort! Ieșeanca a fost prinsă cu ajutorul camerelor de luat vederi! Femeia a recunoscut totul: „Nu știu de ce am făcut asta!”

Magistrații ieșeni au condamnat o femeie, funcționar bancar la Raiffeisen Bank, după ce aceasta a fost acuzată că a golit contul unui bărbat decedat. Totul a ieșit la iveală după ce rudele ieșeanului s-au plâns că au dispărut banii. Polițiștii au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi de la bancomatele din care au fost efectuate retragerile

Sentință-șoc, la Iași! Magistrații au pedepsit un funcționar bancar, după ce acesta din urmă a fost acuzat că ar fi jefuit un mort! Femeia a fost prinsă cu ajutorul camerelor de luat vederi de la bancomatele din care au fost efectuate retragerile. La audieri, ieșeanca a recunoscut totul, susținând că nu știe de ce a recurs la acest gest, deoarece nu avea nevoie urgentă de bani.
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis recent acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) cu Mihaela L.

„Instanța admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între procuror și inculpata Mihaela L. , cercetată pentru acces ilegal la un sistem informatic (2 acte materiale), efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (2 acte materiale), fals intelectual (2 acte materiale) și uz de fals. O condamnă pe inculpată la 2 ani și 8 luni de închisoare, cu suspendare”, au precizat magistrații ieșeni.

Ieșeanca Mihaela L. , obligată la muncă în folosul comunității

Pe lângă pedeapsa primită, Mihaela L. (34 de ani), din Târgu Frumos, a fost obligată și la muncă în folosul comunității.

„Inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pentru o perioadă de 60 de zile, fie la Consiliul Local Iași – Direcția Generală Economică și Finanțe Locale Iași, în cadrul Arhivei DGEFPL și sediul administrativ: activități de administrative, arhivare la dosarele fiscale, a actelor administrativ-fiscale emise de organul fiscal și a documentelor depuse de contribuabili persoane fizice și persoane juridice, fie la Direcția Fond Locativ, cu sectoarele din subordine”, au adăugat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Funcționarul bancar, acuzat că a scos bani din contul unui bărbat mort

Procesul Mihaelei L. a început pe 23 decembrie 2020. Atunci, procurorii DIICOT au trimis la instanță acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu funcționarul bancar de la Raiffeisen Bank, potrivit magistraților ieșeni. …https://www.bzi.ro/functionar-bancar-condamnat-la-iasi-dupa-ce-a-jefuit-un-mort-ieseanca-a-fost-prinsa-cu-ajutorul-camerelor-de-luat-vederi-femeia-a-recunoscut-totul-nu-stiu-de-ce-am-facut-asta-4127625?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ