spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

Functionarii SC Reiser fac coadã la DNA! Plângerile unui bãrbat gelos nu au încã finalizare!

- Advertisement -
NOROCOS!… Directorul Reiser, Daniel Buzamãt, a fost chemat la DNA, dar pentru cã procurorii erau ocupati cu flagrantul lui Buzatu, nu a fost intervievat, ci a fost trimis acasã!

DEJA SE STIE … Vasluienii au început sã facã coadã la DNA. Un lot întreg de la SC Reiser Bârlad s-a prezentat la DNA Iasi. Este vorba despre seful societãtii, Daniel Buzamãt si contabila Cãtãlina Bolgar. Numai cã, în tensiunea generatã, probabil, de actiunea ca-n filme, derulatã de procurori pentru prinderea în flagrant a lui Buzatu, cei de la Reiser, cu cazul lor cu tot, au devenit doar un mãruntis si, dupã numai câteva ore de asteptare, au fost trimisi acasã. Totusi, amintim cã sãptãmâna trecutã au mai fost chemati alti doi functionari de la SC Raiser Bârlad, Marius G. si Cãtãlin D., care au asistat la perchezitia informaticã a calculatoarelor si telefoanelor personale sau de serviciu. În ceea ce îl priveste pe Daniel Buzamãt, se pare cã DNA-ul este pus pe „jar” de un domn din Bârlad, a cãrui nevastã a fost datã afarã de Daniel Buzamãt, iar acesta spune la toatã lumea cã nevasta sa a fost „cerutã” de amantã de Buzamãt, iar ea l-a refuzat! Si de atunci, bârlãdeanul gelos se tine de plângeri peste plângeri la DNA împotriva directorului Buzamãt si a functionarilor, care sunt, zice el, de partea „conducãtorului amoros”!!

Cã sunt mari probleme la Reiser se stie de ceva vreme, iar în urma plângerilor înaintate de bãrbatul gelos si femeia lui, procurorii Anticoruptie si procurorii DNA au descins luna trecutã la sediul societãtii REISER Bârlad, care apartine de Primãria Bârlad. Procurorii DNA Iasi si politistii judiciari ai DGA Vaslui, au scotocit toate documentele din sediul firmei Reiser SA Bârlad! Au perchezitionat domiciliile mai multor persoane din conducerea Reiser, printre care si locuintele directorului Daniel Buzamãt si a contabilei sefe Cãtãlina Bolgar, iar cercetãrile s-au extins. Anchetatorii au fãcut atât în acte cât si în aparatura IT (calculatoare, laptopuri , telefoane etc) controale. Procurorii au decis sã extindã cercetãrile si asupra tuturor domeniilor de activitate ale SC Reiser. Daniel Buzamãt, directorul SC Reiser Ldp Bârlad, între douã declaratii la perchezitiile ce au avut loc la firmã, a avut timp sã schimbe si câteva vorbe cu jurnalistii. Acesta ne-a declarat atunci, stãpân pe sine, cã a luat patru pastile, ca sã treacã mai usor peste situatie. „Mã vedeti asa calm, dar sã stiti cã am luat patru pastile! Nu-i asa usor sã te trezesti dimineatã, la ora 6.00, când esti în chiloti, cu DNA-ul pe cap! Nu stiu ce va fi pânã la urmã, procurorii cer informatii despre contractele încheiate, dar mai mult nu pot sã vã spun!”, a precizat Daniel Buzamãt. Dar, pânã la urmã, DNA si DGA au plecat acasã doar cu documentele pe care le controleazã încã la sediu, iar la Reiser lucrurile merg normal, se lucreazã, însã cu multã … atentie! Deocamdatã, au fost chemati doar doi functionari, Marius G. si Cãtãlin D., de la Reiser, pentru a asista – cã asa este legea, la perchezitia informaticã a calculatoarelor, laptop-urilor sau a telefoanelor cu care lucreazã. Au fost, au asistat si s-au întors acasã.

Vinerea neagrã, care s-a fãcut albã!

Vineri dimineatã, la ora 9.00, erau invitati la DNA, pentru aceleasi perchezitii informatice, Daniel Buzamãt, directorul Reiser si Cãtãlina Bnolgar, contabila sefã a societãtii. Dar când au ajuns la DNA Iasi, au fost poftiti sã mai astepte, deoarece DNA Iasi avea de fãcut o actiune de prins în flgrant pe presedinte de Consiliu Judetean, Dumitru Buzatu! Si nu prea aveau timp de micile plângeri ale „gelosului” bârlãdean, care a fãcut destule probleme celor de la Reiser, în special directorului Buzamãt! Vã reamintim cã în luna martie a.c., Daniel Buzamãt a mers într-o searã la Capsa, în zona centralã, unde a bãut o bere cu un prieten, dupã care s-a urcat în masinã si a plecat! Omul cu gelozia l-a filmat de dupã geamurile cofetãriei si apoi a chemat politia! Buzamãt a fost pus sã sufle în etilotest, a fost depistat bãut si a rãmas fãrã permis pentru trei luni! Contactat telefonic, Daniel Buzamãt a precizat pentru Vremea Nouã care a fost cauza acestui incident cu politia rutierã, acuzând cã este hãrtuit. Mai exact, personajul din Bârlad îl urmãreste, iar politia a fost „anuntatã” la 112, cã Buzamãt bãuse si s-a urcat la volan! „Da, recunosc cã am bãut o bere, la Cofetãrie, pe strada 1 Decembrie, iar un individ din Bârlad, cu care mã judec, pentru cã sotia sa a fost concediatã de mine de la Reiser, m-a urmãrit si m-a filmat! Drept este cã nu trebuia sã beau berea, dar nici el nu are dreptul sã mã urmãreascã si sã mã hãrtuiascã zilnic, în asa hal! Voi face plângere penalã pentru asta! Stiu cã Politia a fost anuntatã prin 112 de acest individ, asa cã am cãzut în plasã, dar lucrurile nu rãmân asa. E adevãrat, am bãut o bere, care nu trebuia sã o fac, dar este o contraventie pe care mi-o asum, nu o ilegalitate”, a precizat Daniel Buzamãt.

Dar, omul gelos a „gãsit” si ilegalitatea!

Asa cum s-a anuntat deja prin ziarul Vremea Nouã, de cãtre celebrul autor al rubricei „Mincinosul de Vaslui”, Marcel Boul, la SC Reiser Bârlad gluma se îngroasã. Rãu de tot! Luna trecutã, perchezitiile DNA nu au fost numai în Bârlad, ci si pe la Statia de distributie carburanti, care se aflã amplasatã pe drumul european E 581 Km 27+300, între Tecuci si Bârlad, în satul Brãhãsesti, judetul Galati, o localitate de tigani bogati, care a livrat societãtii bitum de câteva miliarde de lei. Firma cu pricina apãrea pe mandatul de perchezitie si se numeste SC Gipetrovas Best Holding SRL. Conform celor declarate de directorul Reiser, Daniel Buzamãt, administratorii de la Gipetrovas Best Holding SRL se jurã cã a nu au fãcut nimic ilegal, numai cã au livrat niste bitum botezat si mai au de dat bani, vreo 30.000 de lei, la firma SC Reiser. Se pare cã atunci când directorul Buzamãt a cerut banii de la firma respectivã, unde au lucrat si nu au încasat, omul din Bârlad, cel cu gelozia, a mai fãcut o plângere la DNA, împotriva celui care i-a dat afarã nevasta! Urmeazã ca DNA Iasi sã facã ancheta si sã stabileascã de fapt ce se petrece la SC Reiser Ldp Bârlad: este vreo rãzbunare din cauza geloziei unui bârlãdean sau este o realitate cruntã, care vizeazã fraude reale din banii societãtii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Să o fut în gât pe Geanina Chelaru, urâtă si proastă , că nici pula nu se scoală de împuțită ce e , aresrată e mai bine sa fie la egal cu Vasile, care vrea sa facă doi la unu în favoarea lui.

  2. Domnilor de la DNA anchetați și Consiliul se Administrație ca și ei au profitat de unele favoruri și au știut de furturile lui Buzamat și a amantei doamna contabila Bolgar !!!

  3. Si uite asa DNA a prelungit emotiile gruparii date in gat de catre C.D, prietenul lui Red Bull (asa zis martor in dosar, in fapt unealta prin intermediul caruia seful cirezii vrea sa scape de Buze Moi si de Olio Frei!).

  4. Gata? nu se mai fura,nu se mai incalca legea? A fost doar un sot gelos? De fapt ce ma mai mir…..justitia in tara asta se face tot cu buzamati si bolgarite! Si presa cu cezarine vai de capul noastru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.