spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Liderii lumii se reculeg la catafalcul suveranei. Joe Biden a sosit la Londra

- Advertisement -

Defilarea populară se apropie de final, delegaţiile oficiale se adună: publicul mai are doar câteva ore la dispoziţie duminică pentru a se reculege lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a, înainte de funeraliile de stat de luni, în prezenţa unor lideri din întreaga lume, comentează AFP.

Ajuns la Londra sâmbătă seara împreună cu soţia sa, Jill, preşedintele american Joe Biden se va alătura şefilor de stat străini, printre care francezul Emmanuel Macron, reuniţi de Charles al III-lea duminică la finalul zilei, primul mare rendez-vous diplomatic al noului suveran în vârstă de 73 de ani.

Şeful de la Casa Albă şi soţia sa Jill urmează să se reculeagă, duminică, la ora 17.00 GMT (19.00 – ora României, la sicriul monarhului.

Nu se ştie dacă Westminster Hall va fi evacuată cu această ocazie pentru a garanta siguranţa preşedintelui american. În timpul momentelor de reculegere ţinute de membrii familiei regale sau de alţi şefi de stat, fluxul de vizitatori nu fusese întrerupt…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/funeraliile-reginei-elisabeta-a-ii-a-liderii-2205968.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.