-4.4 C
Vaslui
01-feb.-2023

Furnizarea apei calde, sistată pentru o lună în municipiul Ploieşti. 130.000 de persoane sunt afectate

- Advertisement -

Consumatorii din Ploieşti racordaţi la sistemul centralizat de termoficare şi apă caldă au rămas, începând de luni, timp de o lună, fără apă caldă, oamenii fiind notificaţi prin anunţuri postate la intrările în bloc cu privire la faptul că se fac lucrări de mentenanţă. Printre instituţiile afectate se numără Maternitatea şi Spitalul pentru copii. Primarul Andrei Volosevici critică dur decizia de sistare a furnizării apei calde.

Peste 130.000 de ploieşteni care locuiesc în apartamente racordate la sistemul centralizat de termie şi apă caldă au fost anunţaţi că, începând de luni, timp de o lună nu mai au apă caldă. Oamenii au fost anunţaţi despre sistarea furnizării prin afişe postate la intrarea în blocuri. Printre instituţiile afectate se numără Spitalul de Obstetrică-Ginecologie şi Spitalul de Pediatrie Ploieşti.

Primarul municipiului, Andrei Volosevici, susţine, într-un comunicat de presă, că decizia de sistare a furnizării apei calde este una cu caracter politic, al cărei scop este discreditarea sa. Administraţia locală subliniază că responsabili pentru situaţie sunt Consiliul Judeţean Prahova şi ADI Termoficare Prahova, ambele instituţii conduse de persoane care fac parte din acelaşi partid cu primarul, respectiv Partidul Naţional Liberal.

Citeste mai mult: adev.ro/rfxqyj

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.