32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Furt în centre de vaccinare din România. Tichete pentru vaccinaţi COVID, sustrase de cadre medicale

Destructurarea celei mai mari reţele de vaccinare la chivetă din România a scos la iveală mai multe nereguli din centrele de vaccinare. Surse judiciare au precizat că există suspiciuni potrivit cărora personal din centre de vaccinare ar sustrage tichetele valorice care li s-ar cuveni persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 după data de 3 septembrie.

Furt în centre de vaccinare din România. Conform legislației în vigoare, persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare, începând cu data de 3 septembrie, ar trebui să beneficieze de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a cinci tichete de masă (20 de lei fiecare). Doar că în unele cazuri, acele tichete nu s-au dat beneficiarilor, deşi au fost transmise centrelor de vaccinare sau medicilor de familie.

Potrivit unor surse judiciare citate de presasm.ro există suspiciuni potrivit cărora personalul medical din centrele de vaccinare ar sustrage tichetele de masă care li s-ar cuveni persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Schema este destul de simplă: dacă beneficiarul nu solicită tichetele (nici nu sunt informați că ar avea acest drept), acestea sunt însușite de către unii asistenți medicali, în complicitate cu unii registratori. …https://www.romaniatv.net/furt-in-centre-de-vaccinare-din-romania-tichete-pentru-vaccinati-covid-sustrase-de-cadre-medicale_6013523.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here