spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a ieșit din spital: „Medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul”

- Advertisement -

Gabriel Cotabiță face primele declarații după ce a fost externat. Artistul a ajuns la spital la începutul lunii octombrie, iar acum declară că se simte bine, iar medicii îi știu diagnosticul.

La 6 ani de când a suferit un infarct, Gabriel Cotabiță s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns la spital la începutul lunii octombrie, unde a fost ținut sub supravegherea medicilor. Au apărut zvonuri conform cărora acesta ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu. Gabriel Cotabiță a făcut acum primele declarații despre starea sa de sănătate și a confirmat că a fost internat, însă nu a vrut să spună diagnosticul primit din partea medicilor. Artistul a dorit să liniștească pe toată lumea și a mărturisit că nu a fost ceva foarte grav. „Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Impact.
Citeşte întreaga ştire: Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a ieșit din spital: „Medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.