Gabriela Cristea a fost chemată în instanță. Vedeta riscă să fie executată silit

Vești triste pentru Gabriela Cristea care a fost chemată în instanță. Celebra realizatoare tv riscă să fie executată silit de o firmă de recupare a creanțelor. Societatea a chemat-o în tribunal pentru a putea obține acordul judecătorului de a mandată un executor judecătoresc în scopul recuperarării unei datorii mai vechi pe care aceasta nu ar fi achitat-o.

Procesul este înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 pe data de 15 iulie, însă prima înfățișare nu a fost încă stabilită.

Gabriela Cristea a fost chemată în instanță

Vedeta tv nu se află pentru prima dată în această situație. Acum doi ani de zile Gabriela Cristea a mai fost implicată în două astfel de procese, ambele încheiate în mod fericit pentru aceasta. Mai exact, judecătorii au respins cererea societăților de recuprare a creanțelor pentru trecerea la executarea silită a prezentatoarei.

În anul 2017, Gabriela Cristea și soțul ei au făcut fiecare câte un împrumut bancar pentru o suma de 35.000 de euro.

Vestea nu este deloc bună pentru Gabriela Cristea, care ar putea rămâne și fără mașina pe care a condus-o încă de pe vremea când era căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader.

Cu toate că a decedat, noul administrator al firmei pe care bărbatul a deținut-o și care a intrat în insolvență, îi cere Gabrielei Cristea să predea autoturismul, care ar fi în continuare un bun al societății. …https://www.bzi.ro/gabriela-cristea-a-fost-chemata-in-instanta-vedeta-risca-sa-fie-executata-silit-4232791?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ