29.4 C
Vaslui
16-aug.-2022

Gabriela Firea susține dreptul la avort: Nimeni nu poate cere unei femei să nască sau să moară

- Advertisement -

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, precizează că susține cu tărie dreptul femeilor de a decide pentru viața și corpul lor. Gabriela Firea spune, într-un mesaj postat pe Facebook, că „nimeni nu poate cere unei femei să nască sau să moară”, adăugând că la astfel de situații se va ajunge în orice societate care va impune o lege pentru interzicerea avorturilor.

„Susțin cu tărie dreptul femeilor de a decide pentru viața și corpul lor! Militez pentru drepturile femeilor, ca ele să ia decizii pentru propria viață și pentru propriul lor corp. Nu aș mai fi vorbit pe acest subiect, pentru că mi-am spus opinia clar la audierea din Parlament pentru funcția de ministru. Având în vedere discuțiile din spațiul public, cu privire la interzicerea avortului în alte state, reafirm ce am spus: femeile trebuie să aibă acces la servicii medicale de calitate, de consiliere, de îndrumare, astfel încât, împreună cu familiile, cu persoanele apropiate, cu duhovnicul să ia cea mai bună decizie în viața lor”, a spus Gabriela Firea…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/gabriela-firea-sustine-dreptul-la-avort-nimeni-nu-poate-cere-unei-femei-sa-nasca-sau-sa-moara-1995987

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

 1. DIN LUMI DEZVOLTATE… Un studiu făcut pe o perioadă de 5 ani la care au participat peste 600 de femei de pe teritoriul SUA, a demonstrat că peste 90% nu regretă că au făcut avort, relatează The Guardian.
  Studiul condus pe o perioadă de cinci ani, în 21 de state ale SUA, a arătat că 95% din cele 667 de femei care au fost chestionate, consideră că decizia de a face avort a fost una potrivită, relatează The Guardian.
  Cercetătorii au monitorizat starea emoţională pe parcursul a cinci ani, a femeilor care au făcut avort. Acestea au fost întrebate dacă au sentimente de tristeţe, vinovăţie, eliberare, regret, furie sau fericire,

  Cele mai multe femei au menţionat că au simţit un sentiment de eliberare în urma decizie de a face avort.

  „Ani de zile a fost vehiculată ideea conform căreia femeile trebuie protejate de efectele negative la nivel emoţional pe care multe dintre ele le vor resimţi după ce vor face avort. Rezultatele studiului arată că această concepţie nu este adevărată.”, a declarat Corinne Rocca, autoarea studiului, profesor la Universitatea din San Francisco.

  Mult timp, ideea conform căreia avortul este o decizie în urma căreia o femeie va avea de suferit toată viaţa, a fost folosită de grupările care se opun avortului pentru a justifica restricţionarea accesului la avort.
  „Oponenții drepturilor sexuale și reproductive instrumentalizează adesea aspecte precum interesul național sau schimbarea demografică pentru a submina SRHR, contribuind astfel la erodarea libertăților personale și a principiilor democrației; întrucât toate politicile care vizează schimbarea demografică trebuie să fie bazate pe drepturi, să se concentreze asupra oamenilor, să fie adaptate și să se bazeze pe date concrete și trebuie să susțină drepturile sexuale și reproductive”.
  Asadar biserica, securitatea si politica nu hotaraate ce face o femeie cu trupul ei si care i sunt motivele.
  Dupa 32 de ani ne demonstreaza ca ne asupresc si ne impovareaza intreg sistemul prin concetateni care pun stapanire pe ce am avut si avem.
  Rog pe Doamna G.Firea sa faca un grup in care sa invite toate femeile cu dubla cetatenie, ultima sa fie cetatenia romana.
  Si sa faca studii de caz.
  In urma cercetarii sa stim motivul real.
  Ce scopuri au avut.
  Da, votez Pentru/ orice formula legala imbratisata de femeia aflata intr o situatie al cărui Liber Arbitru trebuie sa ramana in ce priveste fiinta si viața EI.
  A se documenta din studii de caz pe orice cazuistica si segmente doresc cei care nu inteleg ca fiecare individ este responsabil pe ce alege sa faca cu viata lui si cum hotărăște sa traiasca si sa consume.
  Iar atunci cand ti se injecteaza substante si in apa pe care o consumi sa refuzi a o mai cumpara de oriunde.
  Iresponsabili precum biserica, securitatea si politicul prin cetatenii unei intregi natiuni constranse.
  Toti cei plecati din tara au fost cumva hăituiti si hartuiti in tara de origine.
  Acolo unde ajung sunt preluati de caste si grupari infractionale care cu asta se ocupa.
  In aceste grupari sunt cetateni ai tuturor națiunilor de pe pământ.
  In special: romani, rusi/ucraineni si confrati moldoveni in mod special, poloni, turci, italieni, germani, albanezi.
  Cei mai aprigi sunt romanii din zonele manastirilor au o educație a tradarij de exceptie. Nu au bun simt cantarit nici cat nemtii sau albanezii.
  Se dau lupte politice sunt retinute aspecte istorice si se executa prin culte religioase indiferent de religii.
  Papa cand a ajuns si in romania a avut loc o scanare.
  Scanare care a antrenat toate fortele impotriva populatiei si in mod special a celei crestine.
  Studiu de caz. China si crestinismul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.