spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Gafă în direct la BBC. O prezentatoare arată degetul mijlociu la începutul jurnalului

- Advertisement -

O prezentatoare de știri de la BBC, care a fost surprinsă în timp ce arăta degetul mijlociu la începutul jurnalului de știri, și-a cerut scuze pentru „gluma prostească” care era destinată prietenilor, dar nu și emisiunii în direct, transmite The Guardian.

Miercuri, Maryam Moshiri, una dintre principalele prezentatoare ale BBC News, a fost văzută la începutul buletinului de știri de la prânz cu degetul mijlociu – și sprâncenele – ridicate, după ce s-a încheiat numărătoarea inversă recunoscută a programului. Ea a coborât rapid mâna și și-a estompat expresia înainte de a începe să citească titlurile despre înfățișarea lui Boris Johnson în cadrul anchetei Covid, într-o manieră serioasă și calmă. Și-a cerut scuze joi dimineață pe platforma X, spunând că a glumit cu echipa, prefăcându-se că număra invers cu ajutorul degetelor. „Când am ajuns la 1, mi-am întors [degetul] ca o glumă și nu mi-am dat seama că acest lucru va fi surprins de cameră”, a scris ea.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/video-gafa-in-direct-la-bbc-o-prezentatoare-arata-degetul-mijlociu-la-inceputul-jurnalului-2607189

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.