Un șofer care circula regulamentar a fost la un pas să fie lovit din lateral stânga de un autoturism BMW, care i-a tăiat fața și s-a „strecurat” în fața acestuia, într-o mișcare profund periculoasă, dar și neregulametară.

Momentele care au urmat au fost însă neverosimile. O polițistă aflată în apropiere l-a oprit pe șoferul care circula regulamentar, lăsându-l să treacă pe cel care săvârșise ilegalitatea. Agentul l-a tras la răspundere pe șoferul oprit, lăsând impresia că nu cunoaște legislația rutieră în vigoare.

Polițista, în eroare: „Vă urcați peste ceilalți, ce faceți? ”

„Vă urcați peste ceilalți, ce faceți?”, i-a transmis polițista șoferului oprit, care a început ulterior să-i explice acesteia circumstanțele în care s-a produs întâmplarea.

În cele din urmă, șoferul tras pe dreapta a fost lăsat să plece, fiind „iertat” de o amendă pe care ar fi încasat-o în mod eronat. Scena a ajuns virală pe Facebook, strângând sute de reacții de la șoferii care au comentat pe marginea celor întâmplate. …https://www.gsp.ro/sporturi/noutati-auto/gafa-incredibila-facuta-de-o-politista-la-piata-universitatii-620249.html