“Găinarul” Ștefureac din Ivănești prins de polițiști după ce a furat mai multe păsări și capre de rasă de la o fermă din comună

HOȚ CU PRETENȚII… Dan Ștefureac, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din satul Coșca, comuna Ivănești, a ajuns pe mâna polițiștilor după ce la sfârșitul săptămânii trecute a dat lovitura la o fermă din sat. Tânărul a furat mai multe gâști, găini și capre de rasă, prejudiciul cauzat ridicându-se la aproximativ 8.400 de lei.

Hoțul a fost reținut de polițiștii vasluieni, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. “Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Coșca, comuna Ivănești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. În data de 27 martie, polițiștii vasluieni au fost sesizați despre comiterea unui furt de animale, dintr-o fermă situată în localitatea Coșești, comuna Ivănești, produs pe timpul nopții de 26/27 martie. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat prezumtivul autor al infracțiunii și au recuperat, în mare parte, prejudiciul cauzat (aproximativ 8.400 lei), care a fost restituit persoanei vătămate. În aceeași zi, 27 martie, în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore” a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de emitere a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 
6 COMENTARII

  1. Pai milițianul este Rotaru Mihăiță, coate goale, proxenet, violator de babe și un bețiv ordinar provenit de la pazitul trandafirilor de la politia locala și atunci ce sa mai vorbim de politia Ivanesti. Poate ar înceta Mihaita, să îl apere și pe hotomanul din Chilia, adică, Florin, și pe sloata lui, cu care face echipa la furat orice ce se poate de pe toate dealurile și din toate gospodariile. Și nu mai zic, ca îl apara primarul, ca ii este cumatru, și ii da ajutor social, și el are căruță animale, drujba, motocoasa, drona, și 500 de milioane din furat la saltea. Ce om sărac este, ca sa primească ajutor.
    Și se mai aude, ca primarul la pus sef la Chilia, să conducă el toate babele….. 😂 😂

  2. În sfârșit se mai face și dreptate , tot asa ea făcut și socrului meu ia întrat în stana și ea furat oile ia dus dara de sânge pana la el la coacă și nu ea fost de ajuns după că-ți va ani la ninorocit în bătaie de la băgat în spital la ias ia rupt mândri la de la gura de lam hrănit cu pai și cu certificat de 45 de zile de spitalizare și tot nu sa făcut dreptate

LĂSAȚI UN MESAJ