spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Gala Sportului Vasluian 2010

- Advertisement -

Sportivii vasluieni au fost premiati

RÃSPLATÃ… Directia Judeteanã pentru Sport si Tineret Vaslui i-a premiat vineri pe cei mai buni sportivi din judet în cadrul unei gale ce a avut loc la sediul institutiei, de pe strada Husului. Locul I i-a revenit si de aceastã datã atletei Mirela Lavric, sportiva antrenatã de Viorica Pintilie fiind premiatã pentru numeroasele performante obtinute atât pe plan national, cât si international.

Vineri, emotiile au fost mai degrabã de partea organizatorilor si a prezentatorilor editiei din acest an a Galei Sportului Vasluian, decât de partea sportivilor, cei care sunt cãliti de zecile de competitii la care au participat. Într-o atmosferã de vacantã, sala de întruniri a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret a strâns laolaltã cei mai valorosi sportivi din judet. Acesti adevãrati ambasadori ai comunitãtii locale au adunat nu mai putin de 152 de medalii la competitii nationale si internationale. Performantele lor nu au putut fi trecute cu vederea si în semn de recunostintã au fost premiati de cãtre DJST Vaslui. Desi au afirmat cã în judet sunt mai multi sportivi valorosi, reprezentantii Directiei au alcãtuit un top 10 dupã cum urmeazã : Pe pozitia a 10-a s-au clasat la egalitate atletii bârlãdeni Andreea Stamatin si Ionut Licã, de la C.S Scolar Bârlad, antrenati de profesor Lucian Bolgar. Pe o pozitie mai sus s-a situat echipa de handbal juniori I a Liceului cu Program Sportiv, reprezentatã prin jucãtorul Alexandru Huzum. Locul 8 a fost rezervat echipei de rugby U17 a C.S. Scolar Bârlad, reprezentã prin jucãtorul Bogdan Lungu. La egalitate, pe pozitia a 7-a s-au situat luptãtorii Marius Ionicescu (C.S Sulsa Vaslui) si Georgian Manea (C.S Liga de Est Vaslui). O prezentã plãcutã a fost si aruncãtoarea Mãdãlina Tacu, antrenatã de profesor Maxim Laurentiu, cea care prin performantele sale s-a clasat pe locul 6. Pozitia a 5-a a fost si ea împãrtitã tot de douã aruncãtoare Oana Baran si Ionela Vartolomei, ambele de la C.S Viitorul Vaslui. Palatul Copiilor Vaslui a fost si el reprezentat, de Lucian Melinte (sectia automodele), elevul coordonat de Constantin Olaru clasându-se pe locul 4. Ultima treaptã a podiumului a fost ocupatã de atletul Andrei Alestar de la C.S Viitorul Vaslui, în timp ce pe pozitia a doua s-a clasat Marcel Miron(C.S Liga de Est Vaslui) – taekwon-do. Marea câstigãtoare a fost si în acest an atleta Mirela Lavric, eleva antrenatã de Viorica Pintilie având si în 2010 un an de exceptie, cu rezultate excelente la competitiile nationale si europene.

Premii speciale

În cadrul acestei gale, DJST Vaslui a tinut sã recunoascã si meritele echipelor fanion a judetului. Astfel a acordat diplome si distinctii echipelor FC Vaslui (fotbal), Rulmentul Bârlad (rugby) si HCM Vaslui (handbal). Au fost premiate si cluburile reprezentative (LPS Vaslui, CS Scolar Bârlad si C.S Viitorul Vaslui), dar si asociatiile de ‘‘profil’’ (Asociatia judeteanã de Atletism, As.jud. de Handbal, As.jud. Sportul Pentru Toti, As.jud. de Lupte, As.jud de Gimnasticã, As.jud. de Oinã, As.jud. de Sah, As.jud. de Fotbal, As.jud. de Rugby).

Primãria va organiza încã o galã

Printre sportivi si antrenori, în salã au fost prezenti si reprezentanti ai Administratiei Locale, în persoana primarului Vasile Pavãl, si a vicelui Valeriu Caragatã. Acestia au tinut sã îi felicite pe toti sportivii si au asigurat cã în curând Primãria Vaslui, va organiza o altã Galã de premiere a performantelor sportive. ‘‘Primãria poate nu a fãcut ceea ce ar fi putut face pentru ca sportul vasluian sã fie mai sus, pentru cã stim cu totii ce an greu a fost. Mã mândresc cu acesti copii minunati care poate cândva vor avea grijã de noi.’’ a declarat primarul Vasluiului Vasile Pavãl, cel care a încheiat dezvãluind cã în curând Primãria va organiza si ea o galã similarã.

Clasamentul celor mai buni sportivi ai judetului în anul 2010

Nume Prenume / Disciplina Unitatea Sportivã Antrenor
1. Mirela Lavric / Atletism LPS Vaslui – Dinamo Bucuresti Prof. Viorica Pintilie
2. Marcel Miron / Taekwon-do C.S Liga de Est Vaslui Antr. Mihai Hondru
3. Andrei Alestar / Atletism-aruncãri C.S Viitorul Vaslui Prof. Laurentiu Maxim
4. Lucian Melinte / Automodele Palatul Copiilor Vaslui Antr. Ctin Olaru
5. Ionela Vartolomei / Atletism-aruncãri C.S Viitorul Vaslui Prof. Laurentiu Maxim
5. Oana Baran /

Atletism-aruncãri

C.S Viitorul Vaslui Prof. Laurentiu Maxim
6. Mãdãlina Tacu /

Atletism-aruncãri

C.S Viitorul Vaslui Prof. Laurentiu Maxim
7. Marius Ionicescu / Taekwon-do C.S Sulsa Vaslui Antr. Marius Ionicescu
7. Georgian Manea / Taekwon-do C.S Liga de Est Antr. Mihai Hondru
8. Echipa U17 Rugby – Bogdan Lungu C.S Scolar Bârlad Prof. Ciprian Popa
9. Echipa jun. I Handbal – Alex Huzum LPS Vaslui Prof. Sebastian Hagiu
10. Ionut Licã / Atletism C.S. Scolar Prof. Lucian Bolgar
10. Andreea Stamatin C.S. Scolar Prof. Lucian Bolgar
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

85 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.