2.3 C
Vaslui
30-nov.-2022

Gândacii de bucătărie au invadat centrul municipiului Vaslui (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -
SUTE… Gândacii de bucătărie au invadat, cu sutele, două imobile din centrul municipiului Vaslui.

INVAZIE… De câteva zile, locuitorii blocurilor 89 și 90, ambele situate chiar în centrul municipiului Vaslui, trăiesc un adevărat coșmar. Sute de gândaci de bucătărie le-au invadat locuințele, pereții exteriori ai celor două imobile și spațiul dintre ele. Oamenii caută, disperați, soluții pentru a scăpa de gândaci dar, până acum, nu au primit deloc sprijin. «Am vorbit inclusiv cu cel care plimbă aspiratorul cel mare printre blocurile din centrul orașului să-i aspire măcar, dar a răspuns că nu este treaba lui să aspire gândaci», spun locatarii celor două imobile.

Chiar dacă pare greu de crezut, centrul municipiului Vaslui a devenit un adevărat coșmar pentru vasluienii care locuiesc în această zonă a orașului. De câteva zile, blocurile 89 și 92, cele două turnuri situate vis-a vis de hotelul Racova, au fost invadate de gândacii de bucătărie. Îi poți vedea, cu zecile, pe aleea de acces către cele două imobile, dar și pe pereții exteriori ai blocurilor. Nimeni nu știe de unde au apărut dar, până acum, nu s-au găsit soluții să scape de aceste insecte. «Sunt cu sutele. Se plimbă pe pereții blocurilor, pe jos și au început să intre inclusiv în casa scării și în apartamente. Am încercat să scăpăm de ei, dar nu am reușit. Am cerut și ajutor, dar nu am primit niciun răspuns. Am vorbit inclusiv cu angajatul Goscom care plimbă un asiprator mare pe aici, prin zonă, măcar să-i aspire, dar a răspuns că nu este treaba lui să adune gândaci și a plecat. În plus, la parterul blocului 89 își desfășoară activitatea și un restaurant, astfel că noi credem că este cazul să se implice inclusiv autoritățile statului», spun locatarii celor două imobile. Rămâne de văzut dacă, în acest caz, autoritățile se pot implica și să vină în ajutorul locatarilor sau dacă legislația în vigoare îi obligă pe ei să apeleze la serviciile unei firme specializate pentru a scăpa de gândaci.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

 1. Asta de la turnurile dim centru sunt niste ” coaie grele” asa se cred ei ,,dar eu tin sa le amintesc ca ceausescu murit asa ca e timpu* sa se gospodareasca 😉

  • Da, idiotule, aia au acolo crescatorie de gandaci si le dau drumul pe strada!
   Bucatariile restaurantelor sunt in 90% din cazuri cu mult mai curate decat orice bucatarie de locuinta!

   Gandaci de astia am si in zona garii prin casa, sunt peste tot.

   Cata minte pot sa mai aibaunii…

   • Se regula pe la subsoluri de blocuri sunt ghene de gunoi, baje pt ape uzate, etc. care pot concentra colonii de gandaci. Ce atata suparare? Un control DSP si DSVSA ar lamuri situația.

  • Bună ziua! Găsiți la Pet shoop o seringa de 100-150 ml ,cu un conținut care are un efect super. Acest conținut se pune câte o picătură și în zone în care animalele de companie sa nu poată atinge.Picatura de substanță nu se șterge chiar și 1-2 luni.In momentul în care unul a luat contact cu substanță pusa e victima și ei se mănâncă între ei. Căutați aceasta siringa,ca e f.f bună.Se găsește numai la Petshoop.Si în Constanța acuma 4 ani am avut invazie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.