spot_imgspot_img
spot_img
0.2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Garceniul se gandeste deja la play-off

- Advertisement -

HOTÃRÂTI…. Performanta de anul trecut, când FC Gârceni a ajuns la barajul de promovare în liga a treia, acolo unde au fost însã eliminati de FCM Husi, l-a ambitionat si mai tare pe primarul comunei, Mircea Scutelnicu. Acesta si-a întãrit echipa sperând ca sezonul acesta sã depãseascã evolutia din precedenta editie.

Cu o formatie alcãtuitã în special din fotbalisti tineri, FC Gârceni a reusit anul trecut sã ajungã în playoff-ul ligii a patra. Seria evolutiilor bune aveau sã se opreascã însã dupã dubla cu FCM Husi, dar tocmai acest esec i-a fãcut pe conducãtorii echipei sã se ambitioneze si mai tare, si sã încerce în aceastã editiei cel putin o reeditare a parcursului din campionatul trecut. Asa se face cã primarul Mircea Scutelnicu a reusit sã convingã sã joace pentru echipa câtiva jucãtori cu experientã, cu care acesta va încerca anul acesta sã producã surpiza si, de ce nu, sã promoveze în liga a treia. Dupã ce Dinamo Râsesti nu s-a mai înscris în campionat, nucleul acelei echipe a ales sã vinã si sã evolueze pentru Gârceni. Este vorba de jucãtori cu experientã precum Soldan sau Moraru, care împreunã cu alti jucãtori de la Negresti, s-au alãturat deja unui lot destul de solid. Forta cãpãtatã odatã cu sosirea noilor achizitii s-a fãcut deja simtitã în primele douã etape, când FC Gârceni a dispus la pas de SMART Negresti (4-2) si FC Lipovãt (7-3).

‘‘Suntem mai buni ca anul trecut’’

‘‘Avem o echipã mai bunã decât anul trecut, si ca lot si ca joc. Drept urmare avem ca obiectiv cel putin reeditarea parcursului din sezonul trecut. Chiar dacã nu ar trebui sã avem probleme, adversarii nostri se mobilizeazã exemplar când joacã împotriva noastrã. Acolo unde sunt si alti primari cãrora le place fotbalul duelurile sunt mai încãrcate decât de obicei, dar la urma urmei asta face acest joc sã fie mai frumos. Pãcat totusi cã numãrul echipele înscrise este în scãdere si cã multe comune cu traditie nu mai au echipe în campionat. Probabil din cauza crizei. Cred cã în viitor se va ajunge ca în liga a patra sã fie doar o serie, dar mãcar sã fie competitivã.’’ – Mircea Scutelnicu, primar comuna Gârceni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.