spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Gasca lui Tudose, la audieri

- Advertisement -

ANCHETATI… Valentin Tudose si complicii lui, care au intrat, duminicã, în casa familiei Corfalã si au lovit-o pe Mioara Corfalã si pe fiul acesteia, au ajuns în fata anchetatorilor. Cei trei sunt cercetati pentru faptele comise, si, dacã vor fi gãsiti vinovati, riscã pânã la zece ani de închisoare.

Duminicã dupã amiazã, scene de cosmar s-au petrecut într-un apartament din centrul municipiului Vaslui. Mioara Corfalã a fost bãtutã cu sãlbãticie de trei indivizi, chiar în casa în care locuia. Chiar dacã, ulterior, cei trei atacatori se lãudau cã politistii nu le vor mai da de urmã pentru cã vor pãrãsi tara, ieri, Valentin Tudose, de 35 de ani si cei doi complicii sãi, Alexandru Fotache de 20 de ani si Ciprian Bãrbulescu, de 28 de ani, au ajuns în fata anchetatorilor unde au trebuit sã dea explicatii pentru faptele comise. În functie si de zilele de îngrijiri medicale pe care medicii le vor trece în certificatele medico-legale, cei trei pot înfunda puscãria multi ani de acum în colo. “Pentru lovire, atacatorii pot fi condamnati între trei luni si doi ani de închisoare, în functie de numãrul de îngrijiri medicale acordate de medicii legisti iar pentru violare de domiciliu, pedeapsa este cuprinsã între 3 si 10 ani de închisoare, în conditiile în care vor fi gãsiti vinovati“, a spus Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

“Nu e prima oarã când îmi amenintã copilul“.

“Abia asearã, dupã toatã povestea asta, mi-a povestit copilul cã nu e prima oarã când este amenintat de cei trei si cã i-au mai cerut bani si altã datã. Poate, de data asta, politistii îsi vor face treaba si vor plãti pentru ceea ce au fãcut“, a spus Mioara Corfalã. Deocamdatã ancheta este abia la început si singurul care a primit certificatul medico-legal este bãiatul, Grisa Corfalã. Pentru acesta, medicii au decis cã are nevoie de trei zile de îngrijiri medicale. Mama sa, care a fost lovitã sãlbatic, cu genunchiul în gurã, a fost nevoitã sã facã o radiografie dentarã pentru dintii spati de atacatori si abia astãzi medicii sã stabileascã numãrul de îngrijiri medicale de care are nevoie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.