Gașca tinerilor rebeli aduși de la mare, transformă Vasluiul în focar de Covid. Fotografii exclusive cu „inteligenții asimptomatici”

Învățăceii lui Buzatu

DOVADA… „Feriți-vă de asimptomatici!” este mesajul celebrului medic Streinu Cercel, cel care a vindecat-o miraculos și pe managerul Spitalului Județean de Urgențe Vaslui, Ana Rinder, adusă în stare de comă la spitalul condus de acesta. Comentariul a venit în contextul în care, managera de la Vaslui a fost infectată de tinerii rebeli aduși cu forța de la mare. Informații de ultimă oră confirmă cã aceștia continuă în Vaslui, infectarea în masă. Unul dintre cei infectați și care face parte din acest grup a făcut mărturii șocante. El spune că aceștia în mod intenționat s-au infectat, vrând să demonstreze că nu există Covid.

„Ne întâlneau în grupuri mari, beam, ne strângeam în brațe și ne pupau. Asta era regula dacă voiai să intri în acest grup”, spune sursa noastră, care ne-a rugat să-i păstrăm anonimatul. Iată cum beizadelele orașului cu sprijinul părinților, care cred în continuare că virusul nu există, după învățăturile lui Buzatu, au format o entitate care se pare că au reușit să infecteze multe persoane în Vaslui. Datele oficiale arată că orașul a devenit un focar de Covid. Vremea Nouă a făcut demersuri și a obținut imagini șocante cum tinerii continuă să se întâlnească în grupuri mari și să practice aceleași obiceiuri. Strângeri în brațe, fumat din aceeași țigară și băut din aceeași sticlă de suc. Mai mult decât atât, tânărul a afirmat că cei aflați în izolare nu respectă nicio regulă, părinții lor declară la DSP că nu stau cu ei în același apartament și că s-au mutat la țară, iar aceștia vin nestingheriți la servicii, prin instituții publice, producând îmbolnăviri în lanț.

Încep să iasă la iveală detalii incredibile din interiorul grupului de copii rebeli care au fost infectați cu Coronavirus și care au fost aduși cu forța acasă, de pe litoral. Iată că unii dintre ei, care au stat internați în Bârlad, au povestit colegilor de salon că erau conștienți de faptul că nu respectă regulile de distanțare socială și că nu respectă nicio regulă împotriva Covid-ului, și făceau acest lucru în mod intenționat, vrând să demonstreze că virusul SARAS-Cov-2, nu există. Din acest motiv, ei se întâlneau în oraș, în grupuri mari de câte 50-60 de persoane, fumau țigări unul de la altul, și beau băuturi alcoolice sau sucuri din aceeași sticlă. Era pentru ei o chestiune ce ținea de vitejie, sau de nonconformism, și vroiau să demonstreze că virusul ucigaș, așa după cum spune Dumitru Buzatu, nu îi poate atinge. Cine sunt acești tineri? Sunt beizadelele oamenilor cu bani ai Vasluiului: doctori, profesori, judecători, funcționari în instituțiile publice, etc. Reporterii de la Vremea Nouă au surprins imagini incredibile, ieri, în fața Teatrului de Vară de la Vaslui, unde tinerii, strânși, stăteau „ciorchine”, unul lângă altul, se strângeau în brațe, deși o parte dintre ei sunt în continuare ori în izolare, ori la spital.

Părinții sunt promotorii unor astfel de idei

Mărturia pacientului internat la spital, care povestește cum s-a îmbolnăvit cu coronavirus într-un astfel de grup, după ce a fost la mare este teribilă. Ei spun în continuare că cei care susțin fărădelegile, dacă le putem numi așa, ale copiilor, sunt de fapt părinții. Mulți dintre copiii care ar trebui să stea în izolare pur și simplu nu au respectat această regulă. Au ieșit când au vrut în oraș, au stat cu părinții lor împreună, iar părinții au mers în continuare la serviciu. Pentru a se acoperi declară la DSP că nu locuiesc cu copii, ci stau în casele lor de la țară. „Nu stau în nicio izolare. Uitați-vă la profilele lor de Facebook și vedeți ce postează sau mai bine de unde postează. Părinții îi încurajează. Stau cu ei în apartamente și declară la DSP că locuiesc în alte parte, tocmai pentru a se acoperi. Au pile, nu-i verifică nimeni. Iar la părinți le este rușine să se afle că ai lor copii sunt infectați”, spune sursa noastră. Este iar o mărturie terifiantă. Imaginile pe care Vremea Nouă vi le prezintă în exclusivitate sunt relevante în acest sens și vin ca urmare a pontului dat de acest tânăr care ne-a dat detalii despre locurile unde se întâlnesc și obiceiurile aceștei găști. Evident că nimeni nu poartă mască, iar strângerile în brațe și fumatul „la poștă” e la mare modă. Mesajul pe care acestă gașcă îl transmite este următorul: “Noi nu ne supunem, că nu are nimeni ce să ne facă. Suntem asimptomatici și părinții ne rezolvă totul!”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ