spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
04-mart.-2024

Gașca Zurli a umplut, până la refuz, Centrul Civic al municipiului Vaslui (FOTO)

- Advertisement -

SPECTACOL… Prezentă pentru prima dată la Vaslui, Gașca Zurli a reușit ceea ce nu a reușit Festivalul Umorului din acest an să facă, în toate zilele. Astfel, vineri seara, Centrul Civic a devenit neîncăpător pentru miile de copii, părinți și bunici veniți să-i vadă. De asemenea, peste 3.500 de vasluieni au fost prezenți și la spectacolul oferit de către «Magitot » și Crina Zvabădă, ventriloc. La final, Gașca Zurli a felicitat publicul vasluian pentru modul în care s-a comportat și a declarat spectacolul de la Vaslui «Revelionul Copiilor».

Festivalul Umorului «Constantin Tănase» și-a propus anul acesta ca spectacolele să se adreseze unor categorii cât mai diversificate de public. Astfel, pentru cei care nu și-au permis să plătească bilete la teatru, au fost organizate spectacole gratuite în aer liber. De asemenea, pentru tineri, au fost organizate spectacole de stend-up comedy și nu numai. Copiii au avut, în schimb, parte de un show de zile mari întreținut de magicianul «Magitot», Crina Zvabădă, cu un spectacol de ventriloc și, cireașa de pe tort, Gașca Zurli. Astfel, vineri seara, Centrul Civic al municipiului Vaslui a devenit neîncăpător pentru cei aproximativ 4.000 de copii, părinți și bunici, veniți să vadă Gașca. Tip de câteva ore, spectatorii au cântat și dansat alături de artiștii care au evoluat pe scenă ca, la final, după ce au încărcat zeci de fotografii pe propria pagină de promovare, membrii grupului « Gașca Zuri» să declare spectacolul de la Vaslui, «Revelionul Copiilor». De asemenea, ieri, pe scena amplasată în centrul municipiului Vaslui, o nouă piesă de teatru, adresată tot celor mici, a readus aglomerația. «În cadrul spectacolului pentru cei mici oferit de Gașca Zurli putem spune că și vremea a ținut cu noi. La jumătate de oră de la încheierea spectacolului a început să plouă. Le cunoșteam popularitatea și de aceea am ales să-i aducem și la Vaslui, într-un spectacol în aer liber, oferit gratuit publicului vasluian. Au fost primiți cu un entuziasm nemaivăzut până acum la astfel de spectacole și am reușit să văd, cu ochii mei, copii, părinți și bunici, care dansau. De asemenea, mulțumim divinității că vremea a ținut cu noi pentru că alternativa ar fi putut isca discuții pe care nu ni le doream. Mai precis, în cazul în care timpul nu era favorabil, alternativa era Sala Polivalentă, sală cu o capacitate maximă de 1.200 de persoane. În Centrul Civic au fost peste 3.500 de vasluieni. Și nu a fost singurul spectacol oferit copiilor. Duminică dimineață, tot pe scena amplasată în Centrul Civic, a evoluat Teatrul Imaginario din Ploiești, cu piesa Cei trei Purceluși», a spus Lucian Onciu, principalul organizator al Festivalului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Poate fi o palmă pentru,, marii artiști” care ocolesc vasluiul din considerente nefondate. Poate te pe viitor, toți ,, marii artiști „vor încerca să-și includă in turnee și orașul nostru și nu vor aștepta pomenile sau invitațiile electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.