spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

Gasca Zurli vine la Festivalul Umorului „Constantin Tãnase”. Spectatorii trebuie sã aibã la ei pelerine de ploaie sau umbrele!

- Advertisement -

SPECTACOL..Gasca Zurli ajunge pe 16 septembrie la Vaslui, în cadrul Festivalului de Umor „Constantin Tãnase”. Cei mai mici vasluieni, însotiti de pãrintii lor, sunt asteptati în Piata Civicã, începând cu ora 18:30, pentru a se bucura de un spectacol dinamic, cu cântece antrenante, jocuri vesele, costume colorate si multã veselie. Acestia trebuie sã aibã la ei pelerine de ploaie sau umbrele, cãci prognoza meteo anuntã ploi. În cazul în care vremea de afarã nu va permite desfãsurarea spectacolului, toatã actiunea se va muta în Sala Polivalentã (Sala Sporturilor). „Din estimãrile noastre, vor fi cel putin 2000 de persoane, motiv pentru care facem tot ce depinde de noi pentru ca acest spectacol sã se desfãsoare în Centrul Civic. Rugãm pe toti cei care îsi doresc sa participe sã fie dotati cu pelerine de ploaie si/sau umbrelute. Alternativa pregãtitã este Sala Polivalentã, dar acolo nu ar încãpea mai mult de 1200 de persoane si ar fi necesarã plata unui bilet, în ziua spectacolului, la casa de bilete din fata Sãlii polivalente. Toate aceste motive ne determinã sã vã rugãm sã fiti pregãtiti în cazul în care norii vor cerne câteva picãturi de ploaie ca sã putem permite unui numãr cât mai mare de copii sã fie prezenti, fãrã a se plãti un bilet”, a transmis Lucian Onciu, managerul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vaslui. Spectacolul din aceastã searã va cuprinde, de asemenea, si momente de magie si comedie cu Magitot, precum si momente de ventriolocie cu Crina Zvobodã.

Programul Festivalului de Umor „Constantin Tãnase” va suferi modificãri, dacã vremea nu va permite desfãsurarea spectacolelor în Piata Civicã. Organizatorii au anuntat cã „prognoza meteo nu este foarte încurajatoare, motiv pentru care existã posibilitatea unor modificãri în privinta locului de desfãsurare. Sâmbãtã, 17 septembrie, în Centrul Civic, începând cu ora 19, este programat spectacolul „Bonsoir, Paris!” al Teatrului de Operetã „Ion Dacian” din Bucuresti. Dacã ploaia nu va permite desfãsurarea în aer liber, veti fi invitati în incinta Casei de Culturã. Posesorii de abonamente vor avea acces gratuit, iar pentru completarea sãlii vor fi puse în vânzare, în ziua spectacolului, bilete la pretul de 50 de lei. Casa de bilete va fi deschisã începând cu ora 15.00, la intrarea în sala mare a Casei de Culturã. Duminicã, 18 septembrie, Teatrul de revistã Majestic din Ploiesti a fost invitat sã participe cu douã spectacole: Ora 10.30 – „Cei trei purcelusi” – spectacol pentru copii. Dacã vremea nu va permite desfãsurarea în aer liber, spectacolul va fi mutat în Casa de Culturã si se va plãti pretul unui bilet în valoare de 6 lei. Biletele vor fi puse în vânzare începând de sâmbãtã, orele 15.00- 18.30 si duminicã orele 8.30 – 10 .30. La ora 19.00 va avea loc spectacolul „Dã, Doamne, cântec”. Dacã vremea nu va permite desfãsurarea în aer liber, veti fi invitati în Casa de Culturã. Posesorii de abonamente vor avea acces gratuit, iar pentru completarea locurilor vor fi puse la vânzare bilete în valoare de 50 de lei, începând de duminicã, ora 12.00, la agentia aflata la întrarea în Casa de Culturã. Vom reveni cu noi amãnunte în functie de evolutia vremii. Multumim pentru întelegere!”, a mai anuntat Lucian Onciu, managerul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.