spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Gașca Zurli vine la Vaslui. Copiii sunt așteptați în Centrul Civic

- Advertisement -
INEDIT!… Pentru prima dată, pe 16 septembrie, în Centrul Civic, va sosi Gașca Zurli, în cadrul Festivalului Umorului “Constantin Tănase”

VESTE… Organizatorii Festivalului Umorului “Constantin Tănase” vin cu vești bune pentru cei mai mici vasluieni. Astfel, pentru prima dată, pe 16 septembrie, în Centrul Civic, va sosi Gașca Zurli.

Intrarea este liberă în limita celor 2.000 de scaune, ce vor fi amplasate pe esplanda din jurul statuii domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt. De asemenea, pentru ca toți spectatorii să vadă ce se întâmplă pe scenă, vor fi amplasate ecrane, în dreptul statuii. «Am reușit, în premieră, să-i aducem și credem că etuziasmul celor mici va fi pe măsura efortului depus de noi.  Considerăm că va fi evenimentul cu cel mai mare impact în cadrul Festivalului, mai ales că ne adresăm, în principal, celor mici, dar și bunicilor și părinților. Mulțumită Primăriei municipiului Vaslui, spectacolul va putea fi urmărit de un număr mai mare de spectatori, pe lângă cele 2.000 de scaune amplasate în Centrul Civic. Mai mult, ca organizatori, ne-am dorit ca ediția din acest an să se adreseze tuturor categoriilor de vârstă », spune directorul Centrului Cultural Vaslui, Lucian Onciu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.