Gata cu blocajul de la Canalul Mânecii? Marea Britanie anunță că mii de camioane au scăpat de probleme după intensificarea testării anti-coronavirus

Vești bune din Marea Britanie. Blocajul camioanelor de la Canalul Mânecii este aproape de a se reolva. Marea Britanie anunță că mii de camioane au scăpat de probleme după intensificarea testării anti-coronavirus.

Peste 4.500 de camioane dintre cele blocate de mai multe zile în portul Dover din Anglia au traversat vineri Canalul Mânecii după ce au fost trimişi militari suplimentari pentru a accelera testarea pentru coronavirus, a anunţat ministrul britanic al Transporturilor, Grant Shapps, conform Reuters.

S-au rezolvat problemele

Serviciile de feribot între Dover şi portul Calais din Franţa s-au reluat joi, punându-se capăt blocadei pe care Franţa a impus-o timp de mai multe zile în urma descoperirii unei noi variante de coronavirus în Anglia.

Ministrul britanic al Transporturilor, Grant Shapps, a scris vineri pe Twitter că au fost efectuate peste 10.000 de teste pentru coronavirus în rândul şoferilor de camion şi că numai 24 dintre ele au fost pozitive.

„Peste 4.500 de vehicule grele de transport marfă au trecut din nou Canalul”, a spus Shapps. … https://www.capital.ro/gata-cu-blocajul-de-la-canalul-manecii-marea-britanie-anunta-ca-mii-de-camioane-au-scapat-de-probleme-dupa-intensificarea-testarii-anti-coronavirus.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ