23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

Gazele ar putea fi oprite în februarie pentru această categorie de consumatori! Românii vizați trebuie să aibă mare grijă!

Specialiștii vin cu vești deloc bune pentru România. Aceștia spun că criza energetică va fi la cote ridicate în sezonul rece.

Gazele ar putea fi oprite în februarie pentru această categorie de consumatori! Aceștia atrag atenția că avariile ar putea fi atât de mari încât omenirea ar putea fi nevoită consume mai puțin sau chiar să se pregătească pentru blackout.

Explozia prețurilor în Marea Britanie de luna trecută a forțat unele companii industriale să reducă producția și să solicite ajutor de stat.

„Este un fenomen global, care afectează toate economiile. Uitaţi-vă ce se întâmplă cu criza aprovizionării din Statele Unite. Iar problemele au început dinainte de pandemie – se numeşte „răzbunarea vechii economii”. Pandemia n-a făcut altceva decât să adâncească toate aceste probleme. Nu este inedit pentru Europa neapărat, sunt reminiscenţe ale problemelor economice mai adânci.”, a declarat Jeff Curie, reprezentant Goldman Sachs…https://www.romaniatv.net/gazele-ar-putea-fi-oprite-in-februarie-pentru-aceasta-categorie-de-consumatori-romanii-vizati-trebuie-sa-aiba-mare-grija_6022858.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here