spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
21-feb.-2024

Gazprom anunță că suspendă „pe termen nedefinit” livrările pentru Europa prin conducta Nord Stream

- Advertisement -

Gazprom a anunțat vineri că suspendă „pe termen nedefinit” livrările de gaz pentru Europa prin gazoductul Nord Stream, motivând că există o defecțiune la o turbină, iar aceasta a fost complet oprită pentru a fi reparată, anunță agenția rusă RIA Novosti. Un reprezentant al companiei a trimis o scrisoare către compania Siemens în care anunță problemele apărute la motor și necesitatea de a le remedia.

Gazprom susține că a găsit defecțiuni despre care nu știa la instalațiile de pompare, iar ca să le repare, sunt necesare piese din Germania, pe care le-a solicitat. Însă compania rusă știe foarte bine că această cerere nu poate fi onorată, din cauza sancțiunilor impuse Rusiei de Uniunea Europeană. În aceste condiții, gigantul rus al gazelor lasă să se înțeleagă că reparația și, implicit, reluarea livrărilor de gaze nu vor mai avea loc la data prevăzută.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/gazprom-anunta-ca-suspenda-pe-termen-nedefinit-livrarile-pentru-europa-prin-conducta-nord-stream-2069147

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.