spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Gazul metan a atins un preț record. Deputatul Tudor Polak îi liniștește pe cetățeni: în România prețul va fi plafonat până la finalul lunii martie 2023

- Advertisement -

Gazul metan a atins, zilele trecute, un nou preț record pe piața europeană. Acesta se tranzacționează cu circa 1000 lei/MWh, de trei ori mai mult decât plătesc vasluienii în momentul de față. Aceștia nu trebuie să își facă griji pentru iarna ce va urma întrucât prețul va fi plafonat până la finalul lunii martie 2023. Deputatul Tudor Polak dă asigurări că cetățenii vor fi protejați de prețurile speculative practicate pe piață. „1000 de lei costa vineri 12.08.2022 megawatul oră de gaz metan pe bursa de la Viena. Prin măsurile aplicate de Guvernul Liberal consumatorii casnici din România vor plăti pentru un megawat oră de gaz puțin peste 300 de lei până la 31 martie 2023, iar diferența de aproximativ 700 de lei va fi achitată de către stat. Toți ne-am dori ca prețul să fie unul și mai mic dar este important că în aceste vremuri extrem de grele Guvernul României și mai ales premierul Nicolae-Ionel Ciucă face toate eforturile ca toți cetățenii români să treacă cât mai ușor prin această criză”, explicat deputatul liberal la Realitatea Plus.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

 1. După cum vad poza din acest articol polak parca a văzut o femeie goala. Polak nu poate vorbi de asa ceva…cu părerea pot să-mi dau și eu..dar nu se pune.

 2. Hai cu revolutia baietii , e singura solutie !
  Preturile nu au crescut , ci au fost saltate de mafia financiara mondiala in complicitiate cu guvernele lumii – MAREA RESETARE ! Agenda 2030 de la Davos – „nu vei avea nimic si vei fi fericit”

  • Cu ce sa ne sara în ajutor, cu o bâtă pe spinare ?
   Ce ajutor ne trebuie când gaz, energie si petrol avem dar plătim cât nu face din cauza escrocilor din politica si guvern ?
   Cred ca mult mai bine ar fi fost sa nu avem nimic în puii mei de țara de rahat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.