spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

Geanina Tofan, primar al Vasluiului pentru o orã | PAMFLET

- Advertisement -

De când este primar, Vasile Pavãl a inventat un joc de Zilele Vasluiului: alege din rândul liceenilor un primar pentru o zi. Si anul acesta, aceastã scenetã se joacã si chiar într-o variantã mai evoluatã, în sensul cã vom avea si doi viceprimari pentru o zi. Culmea este cã anul acesta, purtãtoarea de cuvânt a Primãriei Vaslui a vrut sã îsi arate muschii si a furat startul acestui joc, jucând chiar ea în conferinta de presã rolul de primar pentru… o orã! Aceasta, brusc, a fãcut ordine printre ziariștii nesimtiti, care îndrãzneau sã îl necãjeascã pe edilul nostru cu întrebãri despre cât a fost bugetul acestui mega-festival. E normal ca acesta sã nu stie. Pãi ce, premierul Cîtu a stiut cât costã o pâine? Asa si Pavãl. De unde sã stie cât au costat artistii trimisi de Miticã, tocmai din R. Moldova?

La istericalele stimabilei, nimeni din conferinta de presã nu a avut curajul sã reactioneze si sã o opreascã. Si erau acolo cei doi viceprimari ai orasului, directorul economic al institutiei si chiar si secretarul… Au lãsat capul în jos, fiind de acord cu totii cã si aceasta are voie sã fie primar, mãcar într-o conferintã de presã, dacã tot este purtãtor de cuvânt. Protestele ziaristilor au fost inutile, ea a bãtut cu pumnul în masã, pânã când si cel mai bãtrân ziarist prezent acolo, Dumitru V. Marin, o fi zis în sinea lui „sã trãiti, sefa!”.

De multe ori s-a vehiculat ideea cã primarul este un prizonier al grupurilor de interese în aceastã institutie. Astãzi am avut prima dovadã. Cu pumnul în masã au bãtut cei care conteazã si cei care fac cãrtile în institutie. Este o dictaturã pe care au instaurat-o în ultimii zece ani, formatã din perechile de soti-sotii, fini-cumãtri sau nepoti-unchi. Schema de personal din Primãria Vaslui este un adevãrat arbore genealogic al unor clanuri pigmentate pe ici, pe colo, cu niste sotii de politisti si colonei de armatã, adusi pentru a asigura protectia. Dar, pe viitor, vom reface istoria gãstilor de functionari din aceastã primãrie, care a evoluat din 1989 de la 35 de persoane, la 500.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Coana purtător de cuvânt să facă bine să-și vadă paiul din ochiul dumneaei – nu cu mulți ani în urmă a fost surprinsă în păcat de către dom’ doctor, adulterina, însă s-a orientat repede și i-a făcut un copilaș ca să-i dovedească iubirea pe care i-o poartă.
    E profesoară ca și DVM , aciuată de pe aiurea la Vaslui unde își dă în petec .. prietenii știu ce zic

    • In vasluiul asta toti sunt fosti/actuali SRI?! La cj e plin, se pare ca nici primaria nu sta mai rau. De asta merg toate asa bine si astia ies mereu pe functie.

  2. Preotese care sunt scutite de spaga in schimbul serviciilor sexuale umbla libere pe strada? Primarul se declară mândru și le angajează pt că este patron pe oraș,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.