Gelozie tratatã cu bâta, femeie în stare gravã, agresorul dupã gratii!

BÃTAIE SI PROMISCUITATE

AGRESIV… Gelozie scãpatã de sub control, într-o cocioabã din Cretesti! Un bãrbat în vârstã de 54 de ani si-a bãtut nevasta cu bâta pânã aproape s-o omoare pe biata femeie. Individul (de loc din Tãtãrãni, dar care stã fãrã forme legale în Cretesti) a sustinut în fata oamenilor legii cã o bãnuia pe cea cu care are opt copii, cã l-ar însela. Victima a fost transportatã în stare gravã la spital. Cei de la Primãria Cretesti, când au auzit de caz, au spus cã nu e prima oarã când aceastã familie face probleme, mai ales cã “Valter”, asa cum e cunoscut bãrbatul în sat, e unul dintre “campionii” locali la furtisaguri si bãtãi. Cu femeia pe care a stâlcit-o în bãtaie, individul are 8 copii, spun cei de la Primãrie. Iar, ca un detaliu ce poate contura mai bine dezastrul din aceastã familie, reprezentantii comunei povestesc faptul cã una din fiicele lor, Angelica, a “reusit”, ca la cei aproape 30 de ani ai sãi, sã facã vreo 7 – 8 copii, de care habar nu are. Mai mult decât atât, în evidenta Primãriei Cretesti, Angelica figureazã cu o datorie record, de aproape 40.000 de lei, însemând amenzi din cauza cersetoriei si a prostitutiei. “Cu asemenea pãrinti, copiii, sãracii, ce sanse sã aibã?!”, se întreabã si reprezentantii Primãriei.

Instanta de judecatã nu mai este deloc îngãduitoare cu agresorii din familii, iar dovada constã în aceea cã, de o vreme, victimele violentei domestice primesc în timp util ordine de protectie, iar agresorii nimeresc mai des dupã gratii. Asa s-a întâmplat si în cazul lui Valeriu, un bãrbat din Cretesti, care a pus mâna pe-o bâtã si, efectiv, si-a mãcelãrit nevasta. Când a fost întrebat de ce, acesta ar fi spus cã o bãnuie de infidelitate, auzind vorbe rele prin sat. Victima a avut mare noroc de faptul cã s-a anuntat ambulanta la timp si a fost dusã la spital. Politistii au intervenit si l-au retinut pe agresor.

A dat cu bâta în femeie pânã când aceasta nu a mai miscat, spun vecinii

“Politistii huseni au retinut un bãrbat în vârstã de 54 de ani, din comuna Tãtãrãni, judetul Vaslui, bãnuit de comiterea infractiunii de violentã în familie. La data de 23 mai a.c., politistii Sectiei 4 Politie Ruralã Husi au fost sesizati prin apel 112 despre faptul cã în data de 21 mai a.c., pe raza localitãtii Cretestii de Sus, o femeie de 51 de ani a fost agresatã de concubinul sãu, un bãrbat de 54 de ani. În urma cercetãrilor, politistii huseni au stabilit faptul cã, în dupã-amiaza zilei de 21 mai a.c., pe fondul consumului de alcool, bãrbatul cercetat de comiterea agresiunii si-a lovit concubina în mod repetat, cu un obiect contondent (bâtã din material lemnos). Ca urmare a agresiunii, victima a suferit vãtãmãri ce vor necesita pentru vindecare un numãr de 44 – 45 zile de îngrijiri medicale. În data de 25 mai a.c., bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Judecãtoriei Husi, care a dispus arestarea preventivã a acestuia, pentru 30 de zile.

Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului”, au precizat reprezentatii IPJ Vaslui.

Fiica Angelica, record pe judet la amenzi din cersit si prostitutie!

La Primãrie, familia în cauzã e cunoscutã cu multe probleme. “E jale mare cu familia aceasta. Ea, Mihaela, e de loc din Cretesti. A fãcut cu Valter vreo 8 copii, care si-au luat lumea în cap. Trãiesc acum amândoi într-o cocioabã, fãrã curent electric si fãrã niciun venit. El mai duce hrean la Husi, la piatã, mai vinde flori de tei. Bea si mai umblã “cu ziua” pe la oameni. Atât e de capul lui. A fost de multe ori la puscãrie, pentru cã a furat si pentru cã se bate frecvent cu oamenii prin sat. E foarte agresiv când bea. Am auzit cã si-a bãtut nevasta cu ciomagul si am înteles cã e gelos. Ea, Mihaela, cât a mai fost el în închisoare, a mai fost, ce-i drept, pe la câte un bãrbat, pe la altul, iar el acum o bãnuie, o gelozeste. Oameni fãrã minte, fãrã cãpãtâi. Cel mai greu e cu fata lor, Angelica. La nici 30 de ani are si ea vreo 8 copii, care dat în plasament, care nu se stie pe unde. Acum are dupã dânsa doi copilasi mãruntei. Recent, era si ea într-un centru social, cã, la fel ca mamã-sa, fusese bãtutã de un iubit. Trebuie spus cã Angelica se aflã în evidenta Primãriei noastre cu vreo 300 – 400 milioane de lei vechi, amenzi neachitate. A primit amenzile pentru cã cerseste pe drumul spre Tecuci, dar si pentru prostitutie. E dureros cã are copiii aceia dupã ea. Vine, pleacã, nu poti sti unde sã-i gãsesti. O familie care face multe probleme si pe care e aproape imposibil sã o dai pe drumul bun. Protectia Copilului trebuie sã ia copiii de la asemenea oameni, fãrã niciun cãpãtâi”, spun reprezentatii Primãriei.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ