spot_img
17.3 C
Vaslui
30-mai-2023

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

spot_imgspot_img
- Advertisement -

George Burcea tună și fulgeră la adresa Andreei Bălan! Actorul i-a adus fostei soții acuzații grave, de neglijare și rele tratamente față de câinele lor, pe care cântăreața nu ar dorit să i-l înapoieze. Actorul susține că a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor, după ce labradorul ar fi fost neglijat și are probleme de sănătate. Câinele are mai multe răni și plăgi deschise pe întregul corp, pe care le-ar avea din cauza fostei soții, acuză Burcea. Atenție, imagini cu impact emoțional!

George Burcea a lansat un atac fără precedent la adresa Andreei Bălan, acuzând-o pe aceasta că a neglijat complet câinele pe care îl aveau împreună. Patrupedul, rasa labrador, apare în mai multe poze și filmulețe publicate de actor cu răni mari, deschise și netratate, care s-ar putea infecta. Până la urmă, animalul a ajuns la un medic veterinar și urmează să fie luat din casa vedetei, susține fostul soț al Andreei Bălan.

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan

Burcea a explicat că fosta lui soție s-a ambiționat să nu îi ofere câinele în grijă, după ce s-au separat, deși el ar fi deschis în repetate rânduri acest subiect și s-a rugat de ea să i-l înapoieze.

Acum, întrebarea actorului e cum a ajuns labradorul lui, pe nume Jack, să aibă rănile respective și de ce patrupedul nu a fost dus la veterinar pentru a primi tratament în acest sens. „Așa arată un câine de persoană publică!”, a spus, ironic, George Burcea, care a amenințat-o pe cântăreață că o va reclama la protecția animalelor…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/george-burcea-a-reclamat-o-pe-andreea-balan-la-589899.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.