spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

George Simion anuntã cã viitorii sãi „europarlamentari” din Vaslui vor avea parte de o prezentare grandioasã la Iasi

- Advertisement -

ANUNT…George Simion, liderul AUR a anuntat la Constanta cã lansarea candidatilor la alegerile europarlamentare din judetul Vaslui vor avea parte de o prezentare specialã la Iasi. Laura Gherasim si deputata de Vaslui, Raisa Enachi sunt cele douã nume din AUR cu care judetul nostru va ataca Parlamentul European. Evenimentul de lansare va fi precedat de ample actiuni de protest initiate în cele douã judete. George Simion explicã acest lucru în exclusivitate pentru reporterii Vremea Nouã: „Vom face în curând la Iasi, lansarea candidatilor AUR de la alegerile europarlamentare de anul viitor din zona dumneavoastrã (n.r. judetele Iasi si Vaslui). Dar pânã atunci mai avem de furcã cu cei doi baroni din judetele Vaslui si Iasi, vorbesc de Dumitru Buzatu si Mihai Chirica care nu înteleg cã lumea nu-i mai vrea. La Iasi, nu numai noi cei din AUR, nu putem sã organizãm un protest împotriva mafiei din administratia publicã localã, condusã de Chirica. Am înteles cã mai sunt câteva ONG-uri care au depus cerere pentru a organiza un protest cu aceiasi temã si nu au primit aprobare. Cred cã primarul Iasului s-a pricopsit cu un nou nãrav: face ca strechea când este criticat. La fel si Buzatu! Se aprinde pe la televiziunile centrale când este supranumit baron local. Acesti stãpâni trebuie dezvãtati de nãravurile proaste si o vom face noi, arãtându-le cât de mare este mizeria din curtea lor”, a spus George Simion.

Lansarea candidatilor va fi precedatã de un „protest altfel” organizat de AUR la Iasi, împotriva lui Chirica

George Simion e nemultumit cã primarul Iasului interzice mitingurile celor care vor sã protesteze împotriva coruptiei din sistemul public: „Pe 24 septembrie voi fi si eu la Iasi, la o plimbare prin fata Primãriei si o sã-mi arãt indignarea fatã de coruptia generalizatã din administratia lui Chirica. Sã vãd atunci ce o sã-mi facã primarul? O sã trimtã Politia Localã si Jandarmeria sã mã amendeze? Îi rog pe colegii mei din AUR Iasi si pe toti cei care sunt sãtui de mafia din Primãrie sã mi se alãture la aceastã plimbare, fie cã sunt ONG-uri, ori partide politice. De exemplu, mi-as dori sã vinã si doamna deputat Chichirãu (n.r. parlamentar de Iasi), care a plecat din USR. Apelul îl fac si cãtre toti cei care iubesc Iasul si s-au sãturat de Chirica. Îi rog sã ni se alãture la aceastã plimbare nevinovatã, duminicã, pe 24 semtembrie, la ora 14.00, dupã Sfânta Liturghie din Catedrala Mitropolitanã, pentru a-i spune verde-n fatã: Hotule, carã-te!”.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Care e treaba simioane,unde sunt salariile tale de parlamentar pe care te laudai ca le vei dona,vei face vei drege ,hehehe câți oameni ai păcălit cu campania ta electorala mincionasa .Tu Raiso cum e treaba în parlament mai trimiți o adresa ,mai întrebi ce și cum pac pac leafa merge ,ați terminat o la alegerile de anul viitor nu o sa mai voteze nimeni cu voi mincinoșilor

  2. Țiganul Simion este și el evreu, că altfel nu avea atât tupeu. Geoană jidanul, mare zabalos🤮🤮🤮
    Am sperat la sosoaca, dar mă sa e masoana oridnara, așa că nu mai votez

  3. Haur este un partid de opozitie controlata , creat , finantat si proptit in Parlament ca o paiata cu rol de atragere a electoratului nationalist pentru a fi adormit si dus pe cai gresite , totul ca sa ascunda cine conduce de fapt dictatura din Romania , anume nomenclatura comunista de dupa 1945 , toata fiind evreiasca , vezi spre exemplu nunta recenta evreiasca a fetei lui Geoana la Venetia de 5 milioane $.
    Tiganu Simion este sluga serviciilor care sunt mandatare ale Mossadului , la fel ca toate serviciile din lume din pacate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.