1.6 C
Vaslui
01-dec.-2022

Georgiana Mesca, Miss Boboc la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad (FOTO)

- Advertisement -

NOROCOASÃ SI DESTEAPTÃ… Georgiana Mesca, elevã în clasa a IX-a P2, a fost aleasã de cãtre juriul evenimentului „Vedete pe covorul rosu”, Miss Boboc a Liceului Pedagogic „Ioan Popescu”. Pe podiumul Balului Bobocilor, organizat ireprosabil la Cercul Militar din Bârlad, au mai urcat Rebeka Berghiu (Miss Talent) si Elena Secrieru (Miss Popularitate). Este primul bal al Bobocilor organizat la unul dintre liceele din Bârlad, dupã doi ani de pandemie si, din câte se aude, ar fi chiar singurul din acest an.

La acest bal a fost marcat si primul an în care publicul, din care au fãcut parte si pãrinti, a putut vota si perechea favoritã dintre cele cinci înscrise în concurs. Perechea nr. 5, formatã din Cosmina Stamate si Fabian Sandu, a fost declaratã cea mai carismaticã echipã.

 Amalia Puflea, triplã campioanã Europeanã, elevã la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”

Anul acesta, la deschiderea Balului Bobocilor a participat si tripla campioanã Europeanã la gimnasticã, Amalia Puflea, care de câteva luni este elevã a Liceului Pedagogic, în clasa a X-a. Juriul Balului a fost compus din 12 persoane, printre care si Andreea Stefan, ultima Miss Boboc a Liceului, aflatã acum în clasa a XII-a. Balul Bobocilor, eveniment care nu s-a mai organizat de cîtiva ani din cauza pandemiei, s-a desfãsurat sub titlul „Vedete pe covorul rosu” si a adus în lumina reflectoarelor atât concurentii, cât si artistii si organizatorii. Toti multumesc sponsorilor care le-au fost alaturi, cu produse sau financiar si care au rãspuns prompt solicitãrilor fãcute pentru ca acest eveniment important din viata elevilor sã aibã loc. „Vedete pe covorul rosu”, un eveniment plin de culoare si bunã dispozitie, a fost organizat de Consiliul Scolar al Elevilor, sub coordonarea prof.dr. Daniela Marinescu, directorul liceului, prof. Anda Stefãnicã, director adjunct, prof. Daniela Postolache, consilier educativ si cu implicarea deosebitã a Elenei Andreea Sârbu, presedinta Consiliului Elevilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.