2.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Ger cumplit în toată ţara! Temperaturile coboară până la -20 de grade

- Advertisement -

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au redactat o informare meteorologică valabilă în toată țara, începând de sâmbătă, 16 ianuarie, și până pe 20 ianuarie. În această perioadă vor fi nopți și dimineți geroase.

Specialiștii au anunțat că avertizarea meteorologică este valabilă începând de sâmbătă, la ora 02:00 și până miercuri, la ora 10:00.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade

În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în nord-vest, nord-est și centru, apoi și în celelalte regiuni. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade.

Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. Local se va semnala ghețuș, precizează meteorologii. …https://www.bzi.ro/ger-cumplit-in-toata-tara-temperaturile-coboara-pana-la-20-de-grade-4108693?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.