19.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Gerlem, Gerlem! (FC Vaslui 2 – 1 Pandurii)

01_deschidere.jpgDECISIV… William Gerlem, omul meciului cu Pandurii Târgu-Jiu, dupã ce a înscris un gol si a pasat decisiv la cel de-al doilea gol reusit de spaniolul Delgado s-a declarat multumit de aceastã victorie si sperã ca echipa sã continue evolutia bunã din aceastã partidã.

Adus de la Farul Constanta, brazilianul William Gerlem nu a rupt gura târgului, cu mici exceptii, la primele sale meciuri la echipa vasluianã. Venirea lui Lãcãtus ca antrenor i-a dat o altã fatã brazilianului, devenind unul dintre cei mai în formã jucãtori în acest moment al trupei de pe Municipal. Dupã ce la finele turului a fost numit cel mai bun mijlocas stânga din Liga I, Gerlem continuã evolutiile bune si în partea a doua a campionatului reusind sã contribuie decisiv la victoria “galben-verzilor” în fata celor de la Pandurii. Dupã meci, brazilianul a spus cã Vasluiului trebuia sã se impunã la o diferentã mult mai mare si cã e o victorie care le dã moral pentru meciurile care vor urma în Liga I. “Trebuia sã câstigãm la o diferentã mai mare, am ratat cât pentru un campionat. E o victorie de moral, pentru cã returul este lung si trebuie sã continuãm cu evolutiile bune si sã ne mentinem în lupta pentru primele locuri ale clasamentului”, a declarat William Gerlem.

Gazonul de pe “Municipal”, zvantat cu elicopterul

Înaintea meciului, gazonul de pe stadionul “Municipal” din Vaslui a fost uscat cu ajutorul unui elicopter. Aparatul de zbor a survolat arena formatiei FC Vaslui aproximativ jumãtate de orã, la micã distantã de gazon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here