23.9 C
Vaslui
01-oct.-2022

Gestul extraordinar al unui vasluian: a renuntat la petrecerea de ziua sa, ca sã ajute 5 frati necãjiti

- Advertisement -

GENEROZITATE… Un vasluian a decis sã-si facã un cadou inedit, chiar de ziua sa. A renuntat la obisnuita petrecere cu prieteni si lãutari si a dat o adevãratã lectie de omenie. În locul petrecerii grandioase de ziua sa de nastere, a ales sã ajute cinci frati nevoiasi din Lipovãt, pe care nici mãcar nu îi cunostea dinainte. I-a dus la pizza, la frizerie, la cumpãrãturi si la film, iar apoi le-a dat bani sã meargã acasã cu taxiul, pentru cã erau încãrcati cu alimente si multe alte lucruri. A fost o zi magicã nu doar pentru copii, ci si pentru Adrian, vasluianul care le-a oferit toate acestea si care a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri de ziua sa de nastere: multumirea sufleteascã cã a fãcut fericiti cinci copii.

Cei cinci frati sunt din Lipovãt. Florin e cel mai mare dintre ei, are 16 ani si este elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, pentru cã îsi doreste sã devinã fotbalist. Profesorii îl laudã pentru ambitia lui, însã baiatul nu poate face sport de performantã din cauza situatiei financiare precare. Cu eforturi greu de imaginat, Florin se tine de scoalã. Mai are patru frati în vârstã de 15, 10, 8 ani si douã luni. Mama se ocupã de casã si de copii, iar tatãl e singurul care mai munceste cu ziua pentru a le asigura strictul necesar.

„Au venit tristi si au plecat acasã atât de bucurosi. Am primit cel mai sincer <La multi ani!>”

Când a auzit de aceastã familie, Adrian nu a stat pe gânduri si i-a adus pe patru dintre cei cinci frati la Vaslui si le-a împlinit toate dorintele. Prima oprire a fost la frizerie, apoi la o pizzerie din oras, unde au stat de vorbã si au mâncat ce le-a poftit inima. Relaxati, au pornit cãtre magazinele de îmbrãcãminte si încãltãminte, unde fiecare s-a înnoit. S-au jucat si au mers la cinema pentru prima datã în viata lor. Seara, copiii au plecat acasã extrem de încântati. „A fost o zi foarte frumoasã. Îi multumim domnului Adrian pentru tot si îi dorim sã fie sãnãtos si sã mai facã si alti copii fericiti! La multi ani!”, a transmis Florin. Adrian a declarat, la rându-i, cã acest mod de a-si aniversa ziua de nastere i-a adus foarte multã multumire sufleteascã: „Am simtit cã anul acesta, la împlinirea vârstei de 42 ani, sã fac mai mult decât o petrecere cu multã bãuturã si mâncare. Fiecare are ce mânca si ce bea acasã. Eu mi-am dorit sã fac altceva cu acei bani. Mi-am petrecut ziua de nastere cu patru frati chinuiti de lipsuri. M-am strãduit sã le ofer ce si-au dorit. Au fost momente minunat de sincere. Si pentru mine, dar mai ales pentru ei. Eu cred cã nicio petrecere nu mi-ar fi adus atâta multumire sufleteascã. Au venit tristi si au plecat acasã atât de bucurosi. Am primit cel mai sincer <La multi ani!>

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.